Gandaus apie išvykimą paneigęs T. Sedekerskio komandos draugas: „Jie labai vargina“

Izraelio žurnalistas Arelas Ginsberas vėlų antradienio vakarą paskelbė, kad Vitorijos „Baskonia“ puolėjas Chima Moneke už išpirką kelsis į Belgrado „Partizan“. Visgi trečiadienio rytą savo atsakymą į gandus pateikė pats krepšininkas.

Chima Moneke<br>G.Bitvinsko nuotr.
Chima Moneke<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2024, 11:35 AM, atnaujinta Jul 24, 2024, 12:26 PM

Krepšininkas iki 2025 m. vasaros turi galiojantį kontraktą su „Baskonia“ ekipa, tačiau tiek 2023–2024 m. sezono metu, tiek po jo buvo įvairiausių gandų, kad Nigerijos krepšininko ir baskų klubo keliai pasuks į kitas puses.

Antradienio vakarą vėl pasirodė gandai, kad Tado Sedekerskio komandos draugas paliks „Baskonia“ ekipą, tačiau trečiadienį krepšininkas šią informaciją paneigė socialiniame tinkle „X“ (buvusiame – „Twitter“).

„Aš nežinau, kas išsigalvoja tokius gandus, bet jie labai vargina. Aš esu „Baskonia“ klubo žaidėjas ir aš labai laukiu artėjančio sezono. Vakar (antradienį) kalbėjau su Pablo Laso. Aš galvoju, kad šį sezoną mes turime puikų šansą padaryti kažką ypatingo“, – rašė krepšininkas.

Praėjusį sezoną Ch.Moneke Eurolygoje aikštelėje praleisdavo po beveik 25 minutes, per kurias rinkdavo 13,6 taško (60,5 proc. dvit., 35,2 proc. trit., 76,4 proc. baud.), 6,6 atkovoto kamuolio ir 18,3 naudingumo balo vidurkius.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.