R. Rubio paneigė naujieną apie sugrįžimą į Badaloną

2024 m. liepos 22 d. 21:38
Lrytas.lt
Pirmadienį buvo pranešama, kad ilgametę NBA patirtį turintis legendinis ispanų gynėjas Ricky Rubio sportinių batelių ant vinies kabinti neketina ir grįš į pirmąjį klubą, kuriame pradėjo savo profesionalo karjerą, tačiau pats krepšininkas po to paneigė šią naujieną ir pasidalino įdomia iliustracija.
Daugiau nuotraukų (1)
Ispanų žurnalistas Jordi Valle Simo skelbė, kad R.Rubio sutiko su Badalonos „Joventut“ pasiūlymu ir grįš į tą klubą, kur pradėjo savo profesionalo karjerą.
Vis dėlto vėliau R.Rubio socialiniame tinkle „X“ (buvusiame „Twitter“) paneigė šią žinią.
„Jordi, kokią man sunkią dieną tu padarei. Tikiuosi, kad kita naujiena, kurią parašysi, bus teisinga“, – rašė R.Rubio.
Krepšininkas taip pat pridėjo nuotrauką, kurioje žmogus stovi prie mikrofono, o šešėlyje tas žmogus yra su ilga (pinokio) nosimi.
13-os metų NBA patirtį turintis R.Rubio 2023–2024 m. sezone sugrįžo į Europą, kur antroje sezono pusėje gynė Barselonos „Barcelona“ ekipos garbę.
Krepšininkas Eurolygoje spėjo sužaisti 13 rungtynių, kur per 17 minučių aikštelėje fiksavo 4,7 taško, 4,3 rezultatyvaus perdavimo, 3,2 atkovoto kamuolio ir 8 naudingumo balų statistiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.