Į Aukštaitiją negrįš: Dž. Slavinskas pasirinko sekti kitų lietuvių pėdomis

Džiugas Slavinskas, kuris praėjusiame 2023–2024 m. sezone rungtyniavo Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ klube, į Aukštaitijos klubą negrįš.

Džiugas Slavinskas<br>kklietkabelis.lt nuotr.
Džiugas Slavinskas<br>kklietkabelis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2024, 4:45 PM

Oficialiai paskelbta, kad Dž.Slavinskas vėl ragaus legionieriaus duonos – puolėjas seka kitų kolegų pėdomis ir savo karjerą tęs Serbijoje, kur gins Zemuno „Mladost“ ekipos garbę.

25-erių puolėjas prisijungė prie kitų lietuvių, kurie artėjantį 2024–2025 m. sezoną žais Serbijoje. Balkanų regione kitą sezoną žais Rokas Giedraitis, Paulius Valinskas, Justas Furmanavičius ir Tomas Balčiūnas.

Primename, kad Dž.Slavinskas 2023–2024 m. sezone debiutavo Europos taurėje, kur rinko 2,6 taško, 1,9 atkovoto kamuolio ir 2,6 naudingumo balo vidurkius.

Vietinėse Lietuvos pirmenybėse puolėjas žaidė kiek geriau – krepšininkas vidutiniškai fiksavo 5 taškų, 2,3 atkovotų kamuolių ir 4,7 naudingumo balo rodiklius.

Tai bus ketvirtas kartas, kai Dž.Slavinskas rungtyniaus užsienyje. Prieš tai puolėjas žaidė Ispanijos ketvirtoje lygoje, Slovakijoje ir Čekijoje.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.