V. Spanoulio pagyros mūsų skriaudikams: „Neatsitiktinai jie įveikė Lietuvą“

2024 m. liepos 17 d. 10:54
Lrytas.lt
Olimpinėms žaidynėms besiruošianti Vassilio Spanoulio treniruojama Graikijos rinktinė antradienį įveikė Lietuvos skriaudikus – Puerto Riko krepšininkus, o graikų strategas po rungtynių negailėjo pagyrų varžovams.
Daugiau nuotraukų (1)
Be Giannio Antetokounmpo rungtyniavę Graikijos krepšininkai turėjo vargo su puertorikiečiais.
Nuo pirmųjų mačo akimirkų persvarą turėjo Puerto Riko rinktinė, kuri lemiamą ketvirtį pasitiko su dviženkliu pranašumu – 58:48.
„Šiuos marškinėlius dėvi tie, kurie to nusipelnė. Jums turėtų būti gėda, kad taip vėluojate gynyboje, kad nesipasuojate. Turėtumėte gėdytis“, – per vieną iš pertraukėlių ant savo auklėtinių išsiliejo V.Spanoulis.
Galiausiai rungtynes užbaigę spurtu 8:0 graikai 67:65 palaužė varžovus. Po rungtynių graikas negailėjo gražių žodžių Lietuvos skriaudikams.
„Svarbiausias dalykas yra tai, kaip mes sureagavome. Po pirmų penkių minučių puikiai gynėmės, ypatingai paskutiniame kėlinyje, prieš tokius gerus gynėjus. Komanda įgauna mentalitetą, kokio ir norime. Kas čia ateina, pirmiausia turi žaisti gynyboje.
Puerto Rikas yra labai gera komanda, neatsitiktinai jie įveikė Italiją ir Lietuvą. Svarbiausia, kai žaidi blogai, yra tiesiog laimėti. Tai šįkart ir nutiko“, – po rungtynių kalbėjo Graikijos rinktinės strategas.
Graikai olimpiadoje varžysis A grupėje su Kanados, Australijos ir Ispanijos rinktinėmis.
Puerto Rikas C grupėje iššūkį mes JAV, Serbijos ir Pietų Sudano komandoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.