Nieko netikėto – Slovėnijos rinktinę į olimpinę atranką ves L. Dončičius

Sužaidusi dvi kontrolines rungtynes su Lietuva, Slovėnijos krepšinio rinktinė galiausiai išrikiavo sudėtį olimpinei atrankai ir kovai dėl kelialapio į Paryžių. Paskutinieji nacionalinę komandą paliko Bine Prepeličius ir Janas Španas.

Luka Dončičius<br>FIBA nuotr.
Luka Dončičius<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2024, 1:42 PM

Tad ekipoje liko 12 pavardžių, o komandą į priekį ves neseniai iš NBA finalo kovų sugrįžęs „Dallas Mavericks“ lyderis Luka Dončičius. Rinktinėje žais ir natūralizuotas amerikietis, buvęs žalgirietis Joshas Nebo.

Aleksandro Sekuličiaus auklėtiniai olimpinę atranką žais Graikijoje, kur A grupėje susitiks su Naująja Zelandija ir Kroatija.

B grupėje varžysis graikai, egiptiečiai ir Dominikos Respublika. Kaip ir kitose trijose atrankos vietose, į Paryžių kvietimą gaus tik viena rinktinė.

Slovėnijos nacionalinės komandos sudėtis: Miha Cerkvenikas, Vlatko Čančaras, Žiga Dimecas, Luka Dončičius, Zoranas Dragičius, Gregoas Hrovatas, Aleksejus Nikoličius, Edo Muričius, Klemenas Prepeličius, Leonas Stergaras, Luka Ščuka ir Joshas Nebo.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.