Pamatykite: Lietuvos krepšinio žvaigždės pozuoja su nauja rinktinės apranga

2024 m. birželio 21 d. 10:30
Lrytas.lt
Lietuvos krepšinio federacija (LKF) pristatė naujas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės aprangas, kurias mūsiškiai vilkės artėjančioje atrankoje į Paryžiaus olimpines žaidynes.
Daugiau nuotraukų (1)
Su aprangomis pozavo visi ryškiausi Lietuvos rinktinės krepšininkai, tarp kurių buvo Domantas Sabonis, Rokas Jokubaitis, Deividas Sirvydis, Ąžuolas Tubelis, Mindaugas Kuzminskas ir kiti.
Primename, kad jau šį sekmadienį Kazio Maksvyčio auklėtiniai stos į pirmąjį kontrolinį mačą prieš atranką į olimpines žaidynes Paryžiuje.
Vilniaus „Twinsbet“ arenoje mūsiškiai susikaus su Slovėnijos vyrų krepšinio rinktine. Mačo eigą nuo 19:30 val. sekite tinklalapyje lrytas.lt.
Be to, primename, kad liepos 2–7 dienomis mūsiškiai Puerto Rike kausis dėl olimpinio kelialapio, kur A grupėje iš pradžių susitiks su Meksikos ir Dramblio Kaulo Kranto rinktinėmis, o po to lietuvius keliai gali suvesti su Italijos, Puerto Riko ir Bahreino rinktinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.