Oficialu: buvęs žalgirietis gavo Slovėnijos pilietybę ir rungtyniaus olimpinėje atrankoje

2024 m. birželio 20 d. 08:10
Lrytas.lt
Buvęs žalgirietis Joshas Nebo oficialiai gavo Slovėnijos pasą ir padės vyrų krepšinio rinktinei olimpinėje atrankoje. Šalies pilietybę taip pat gavo ir Jessica Shepard, kuri ne vienerius metus rungtyniauja WNBA ir dabar sieks prisidėti prie šalies moterų rinktinės pergalių.
Daugiau nuotraukų (1)
Apie tai oficialiai pranešė slovėnų krepšinio federacija.
Šį sezoną J.Nebo žaidė Eurolygoje ir vilkėjo Tel Avivo „Maccabi“ marškinėlius. Prestižinėse Senojo žemyno klubinio krepšinio pirmenybėse vidurio puolėjas rinkdavo po 11,2 taško, 7,1 atkovoto kamuolio ir 16,7 naudingumo balo statistiką.
Tuo tarpu J.Sheppard WNBA pirmenybėse atstovauja „Minnesota Lynx“ klubui, kur šįmet renka po 6,3 taško, 6,1 atkovoto kamuolio ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo.
Slovėnijos vyrų krepšinio rinktinė savo olimpinę atranką žais Pirėjuje, kur susitiks su Kroatijos ir Naujosios Zelandijos rinktinėmis, o patekus į kitą etapą slovėnų lauktų Egipto, Dominikos Respublikos arba Graikijos rinktinių iššūkis.
Primename, kad J.Nebo 2021-2022 m. sezone rungtyinavo Kauno „Žalgiryje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.