Kitos M. Hezonjos stotelės spėjimai baigti: krepšininkas atskleidė, kur tęs savo karjerą

2024 m. birželio 20 d. 10:34
Lrytas.lt
Mario Hezonja socialiniame tinkle „X“ (buvusiame „Twitter“) pranešė, kad galiausiai nusprendė likti Madrido „Real“ klube.
Daugiau nuotraukų (1)
Kroatas po šio sezono tapo laisvuoju agentu ir buvo aibė pranešimų, kad puolėjas paliks karališkąjį klubą, tačiau galiausiai krepšininkas nusprendė likti „Real“ klube, kur jau prieš tai praleido du sezonus ir sykį tapo Eurolygos čempionu.
„Kaip tikriausiai visi žinote – po paskutiniųjų šio sezono rungtynių pasibaigė mano kontraktas su „Real“ klubu ir tapau laisvuoju agentu, kur turėjau nuspręsti savo ateitį. Su niekuo nebuvau susitaręs. Kaip visada sakau – naujienas išgirsite iš manęs.
Madrido „Real“ manimi tikėjo, kai dauguma kitų netikėjo. Jie rūpinosi ir manimi, ir mano šeima nuo pirmosios dienos, kuomet aš atvykau į klubą, o kartu leido jaustis it namie. Mano vienintelis noras buvo likti Madride. Esu labai laimingas ir pranešu, kad savo kelionę ilgai tęsiu „Real“ klube“, – „X“ platformoje rašė M.Hezonja.
2023–2024 m. sezone M.Hezonja aikštelėje praleisdavo po 23 minutes, per kurias rinkdavo 13,5 taško (52,3 proc. dvit., 43,1 proc. trit., 92 proc. baud.), sugriebdavo po 4,6 atšokusio kamuolio ir fiksuodavo 13,3 naudingumo balo vidurkį.
Primename, kad anksčiau buvo skelbiama, jog puolėjas sudarė sutartį su Barselonos „Barcelona“ ir juo domėjosi Belgrado „Partizan“ ekipa.
Tiesa, kol kas krepšininkas nepranešė, kokios trukmės sutartį jis pasirašė su „Real“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.