Milžiniški kontrastai: Šaro ir R. Grimau atlyginimai „Barcelona“ ekipoje skyrėsi net šešis kartus Katalonai dairosi į Rusiją

2024 m. birželio 5 d. 15:24
Lrytas.lt
Panašu, kad „Barcelona“ krepšinio ekipą jau visai netrukus supurtys permainos. Praėjusiame sezone kartu su Šarūnu Jasikevičiumi Ispanijos čempionate triumfavęs Katalonijos klubas šiemet liko be nieko.
Daugiau nuotraukų (1)
Trenerį pakeitusi „Barcelona“ nesuspindėjo Eurolygoje, o Ispanijos pirmenybėse neįveikė net pusfinalio barjero.
Vietos žiniasklaidoje jau trimituojama apie stratego Rogerio Grimau atleidimą, o Katalonijos ekipos vadovybę į jo vietą tęsia naujo stratego paieškas.
Tarp galimų kandidatų įvardinamas ir nuo 2022-ųjų Sankt Peterburgo „Zenit“ klube besidarbuojantis specialistas Xavi Pascualis.
Agresorių šalyje besidarbuojantis katalonas neatmeta galimybės grįžti darbuotis į Barseloną, tačiau jam reiktų sutikti su ne itin maloniomis finansų sąlygomis.
Naujienų portalas „Mundo Deportivo“ praneša, kad „Barcelona“ vadovai šiam specialistui gali pasiūlyti tik ne didesnį atlyginimą nei gavo šiemet komandoje besidarbavęs R.Grimau.
Pridedama, kad R.Grimau atlyginimas šiemet Katalonijos ekipoje buvo apie 500 tūkst. eurų. Įdomu, kad jo atlygis nuo pirmtako Š.Jasikevičiaus skyrėsi net apie šešis kartus – Šaras uždirbo apie 3 mln. eurų.
Apie atsisveikinimą su R.Grimau „Barcelona“ oficialiai turėtų pranešti jau artimiausiu metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.