Italijos žiniasklaida trimituoja apie „Žalgirio“ dėmesį Venecijoje dominavusiu ir skraidžiusiu amerikiečiu

2024 m. birželio 2 d. 13:28
Lrytas.lt
Italijos spauda skelbia, kad Kauno „Žalgiris“ domisi Venecijoje spindėjusio ir neįtikėtinomis atletinėmis galimybėmis pasižyminčio Rayjono Tuckerio paslaugomis.
Daugiau nuotraukų (1)
Apie tai praneša vietinis dienraštis „La Nuova di Venezia“.
26-erių įspūdingu atletiškumu pasižymintis žaidėjas šįmet vilkėdamas Venecijos „Umana Reyer“ marškinėlius spindėjo tiek Europos taurėje, tiek vietinėse Italijos pirmenybėse.
NBA svajonę paleidęs gynėjas šiemet Europos taurėje rinko 14,9 taško, 3,8 atkovoto kamuolio, 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir 16,2 naudingumo balo statistiką.
Italijoje R.Tuckerio skaičiai buvo dar gražesni – 14,2 taško, 4,2 atšokusio kamuolio, 2 rezultatyvūs perdavimai ir 17,2 naudingumo balo.
Tiesa, skelbiama, kad krepšininku domisi ne tik Lietuvos čempionai. Į jį akis yra atgręžusios kitos Eurolygos ekipos – Belgrado „Crvena zvezda“ ir Bolonijos „Virtus“. Taip pat pridedama, kad „Umana Reyer“ klubas, kur šįmet žaidė amerikietis, nori jį taip pat išsaugoti.
Gynėjas anksčiau nesėkmingai bandė užsikabinti už NBA svajonės. Krepšininkas turėjo trumpas atkarpas „Utah Jazz“, „Philadelphia 76ers“, „Denver Nuggets“ ir „Milwaukee Bucks“ komandose. Krepšininkas taip pat buvo mėtomas ir vėtomas į NBA G lygą.
Po to krepšininkas iš JAV persikėlė į Australiją, o šis sezonas jam buvo pirmasis Europoje.
Be to, „La Nuova di Venezia“ skelbia, kad „Umana Reyer“ domisi dabartinio žalgiriečio Edmondo Sumnerio paslaugomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.