Atskleistas Dubajaus klubo biudžetas: pirmąjį sezoną disponuos solidžia suma

2024 m. gegužės 31 d. 10:16
Lrytas.lt
Dubajaus klubas buvo priimtas į Adrijos lygą, o klubo direktorius ir klubo dalininkas Dejanas Kamenjasevičius atskleidė biudžetą, kuriuo ekipa disponuos pirmąjį savo gyvavimo sezoną.
Daugiau nuotraukų (1)
Interviu serbų tinklalapiui „Mozzart Sport“ davęs Dubajaus klubo direktorius atskleidė, kad pirmąjį sezoną ekipa disponuos 4 milijonų eurų biudžetu.
„Kitam sezonui mes turėsime keturių milijonų eurų biudžetą. Už mūsų klubo vardo stovi miestas, bet mes esame įpareigoti atrasti rėmėjus, užsitikrinti televizijos teises ir užpildyti salę žmonėmis.
Mes norime tapti stabiliu klubu, kuris kliaujasi pats savimi, o ne žvalgosi į miestą. Žinoma, miesto pagalba tikrai padėtų, bet viskas turi būti normaliame lygyje. Ne taip, kaip yra Europoje, kur yra duodami pinigai ir jokio grįžtamojo ryšio miestas nepajaučia“, – „Mozzart Sport“ žurnalistui Grujica Keličiui kalbėjo D.Kamenjasevičius.
Klubo veidas taip pat atskleidė ir derybas su Eurolyga.
„Tai yra tiesa, kad mes su Eurolyga derėjomės ilgą laiką, kitos lygos mūsų (prisijungimo – red.) irgi norėjo. Kai mes kalbėjome apie prisijungimą prie Europos taurės, mums tai reikštų labai daug, nes mes tada sužaistume daugiau rungtynių.
Nėra paslaptis, kad mes kalbamės su Eurolygos galvomis, kad mes galvojame, jog Eurolyga yra geriausia lyga pasaulyje. Mes pradėjome burti komandą kitam sezonui ir jeigu dalyvausime dar viename turnyre, tai reikštų, kad Eurolyga, kaip ir Adrijos lyga, atkreipė mūsų rinkos potencialą ir kiek daug gerų dalykų ji gali atnešti“, – dėstė D.Kamenjasevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.