Tragiškai žuvo Italijoje viešėjęs Lietuvos krepšininkas – tiriama ir žmogžudystės versija

Tragiška žinia – penktadienio naktį keistomis aplinkybėmis po nesutarimų su naktinio klubo lankytojais žuvo 27-erių Lietuvos krepšininkas Aurimas Čybas. Jaunystėje šalies moksleivių čempionatuose bei VKL lygoje kovojęs žaidėjas persikėlė į Daniją – ten gyveno ir atstovavo Kopenhagos „Bjerringbro“ klubui. Į Italijos Genujos miestą paviešėti jis atvyko pakviestas kito lietuvio, kuris žaidžia „Basket Sestri“ komandoje. Pas jį A.Čybas ir gyveno.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2024, 1:49 PM, atnaujinta May 28, 2024, 1:57 PM

Teigiama, kad šeštadienį ryte lietuvį, nukritusi nuo 20 metrų aukščio ir užsimušusį, surado praeivis. Jis iškvietė policiją.

Aiškinama, kad A. Čybas penktadienio vakarą buvo naktiniame klube, kur įsivėlė į ginčą su kitais lankytojais. iškelta versija, kad išprašytas iš naktinio klubo jis susistumdė su galimais nepatenkintais klubo lankytojais ir nustumtas užsimušė.

Kita versija – padauginęs alkoholio A.Čybas netyčia susvyravo, paslydo ir nukrito.

Prokurorai jau tiria lietuvio mirties aplinkybes, rašo thesun.co.uk.

Policininkai peržiūri vaizdo kamerų įrašus ir apklausinėja liudininkus, siekdami išsiaiškinti: ar tai buvo nelaimingas atsitikimas, ar žmogžudystė.

Prokurorai nurodė atlikti sportininko kūno skrodimą, kad nustatytų, ar jis galėjo būti stumiamas, ar ne.

kovą gimtadienį atšventęs A.Čybas prieš mėnesį Danijos antroje lygoje su „Bjerringbro“ klubu iškovojo bronzą. Be jo ekipoje žaidžia ir dar nemažai lietuvių: Deividas Pogužinskas, Tadas Vaičiūnas, Laurynas Lučinskas ir Aurimas Kieža.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.