Krito Eurolygos finalo ketverto rekordas

2024 m. gegužės 25 d. 09:35
Lrytas.lt
Ispanijos krepšinio legenda Sergio Rodriguezas penktadienį ne tik žengė į Eurolygos finalą, bet ir įsirašė savo pavardę į turnyro finalo ketvertų istoriją – 37-erių veteranas pagerino rekordą.
Daugiau nuotraukų (1)
Dviem tolimais metimais pusfinalio akistatoje prieš Pirėjo „Olympiakos“ (pergalė 87:76) suspindęs S.Rodriguezas pakilo į pirmąją vietą pagal finalo ketvertuose pataikytus tritaškius.
Dabar ispano sąskaitoje – 32 taiklūs tolimi metimai.
Iki tol lentelė viršūnėje jis dalinosi vietą kartu su Juanu Carlosu Navarro ir J.R. Holdenu. Ši trijulė finalo ketvertuose buvo įmetę po 30 tritaškių.
Įdomu, kad S.Rodriguezas sekmadienį turės galimybę pagerinti dar vieną Eurolygos finalo ketvertų rekordą.
Ispanas yra per žingsnį, kad taptų visų laikų rezultatyviausiu finalo ketverto žaidėju – šiuo metu jis rikiuojasi antras (198 taškai), o nuo pirmos vietos jį skiria vos devyni taškai, tiesa, joje yra įsitaisęs gynėjo komandos draugas Sergio Llullas, kuris taip pat varžysis sekmadienio finalo kovoje.
Eurolygos finale Madrido „Real“ susikaus su Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkais. Tuo metu kovoje dėl trečiosios vietos į mūšį su Pirėjo „Olympiakos“ stos Stambulo „Fenerbahce“.
Abejos rungtynės bus žaidžiamos sekmadienį, o jų eigą galėsite sekti lrytas.lt portale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.