Tinklelių nebeplėšys: A. Milaknis paskelbė apie karjeros pabaigą – savo ateitį regi kitur

2024 m. gegužės 24 d. 12:20
Lrytas.lt
Tritaškių metimų specialistas Artūras Milaknis kabina krepšinio batelius ant vinies. 37-erių snaiperis priėmė sprendimą baigti profesionalaus krepšininko karjerą ir nuo šiol ners į kitą sritį – žaidėjas pasuks treniravimo link.
Daugiau nuotraukų (6)
Apie tai buvęs Kauno „Žalgirio“ krepšininkas atskleidė basketnews.lt žurnalistui Lukui Malinauskui.
„Aplinkybės susidėliojo kažkiek ne taip, kaip planavau. Buvo dar noro ir kūnas leido. Gal tikrai nebebuvau Eurolygos 15 minučių žaidėjas, bet manau, kad dar tikrai galėjau žaisti žemesniame lygyje. Kartais gali planuoti, ką nori, bet gyvenimas vis tiek sudėlioja savaip. Taip išeina, jog gavausi savo paties įkaitu.
Bet laikas jau praėjo ir negali gailėtis, kas kaip buvo. Vieni turi karjeros pabaigas įspūdingas ir vertas filmų, serialų ar knygų, kiti turi jas tiesiog paprastas. Mano buvo ta tokia paprasta“, – L.Malinauskui kalbėjo A.Milaknis.
Paskutiniąja jo karjeros stotele praėjusiame sezone tapo Bursos „Tofas“ komanda Turkijoje.
Per savo karjerą A.Milaknis net 10 kartų tapo Lietuvos čempionu (visus vilkėdamas Kauno „Žalgirio“ komandos marškinėlius).
Žaidėjas taip pat devynis kartus virš savo galvos kėlė šalies krepšinio taurę, triskart tapo Baltijos krepšinio lygos čempionu, o 2018 metais su Kauno „Žalgiriu“ iškovojo trečiąją vietą Eurolyoje.
A.Milaknis atskleidė, kad dabar jis siekia įgyti trenerio licenciją ir savo ateitį regi treniravime.
Profesionalaus krepšininko karjerą snaiperis „Žalgiryje“ pradėjo 2007 metais.
Jis taip pat atstovavo Kauno „Triobet“, Prienų „Rūdupio“ ir Kazanės UNIKS komandoms. Gynėjas 2015 ir 2017 metų Europos krepšinio čempionatuose vilkėjo Lietuvos rinktinės marškinėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.