„Ryto“ lyderis po kovos žodžių į vatą nevyniojo: „Wolves“ žaidėjus išvadino apsiverkusiais ir apsisysiojusiais

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai penktadienį Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) pusfinalyje 113:75 nušlavė Vilniaus „Wolves“, o rungtynės įsiminė ir dėl masinio žaidėjų susistumdymo.

Gytis Radzevičius<br>V. Skaraičio nuotr.
Gytis Radzevičius<br>V. Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-05-24 22:34

Pasibaigus antrajam kėliniui Jeffery Tayloras pastūmė „Ryto“ gynėją R.J. Cole'ą, o šis nieko nelaukęs švystelėjo kamuolį į „Wolves“ žaidėją.

Pastarasis įkaito ir atsakydamas jam tuo pačiu pastūmė savo varžovą. Į šį konfliktą žaibiškai sureagavo abiejų komandų krepšininkai – jie sulėkė į aikštę, kurioje kilo nemenkas apsistumdymas.

Pirmasis iš „Ryto“ žaidėjų komandos draugą puolė ginti G.Radzevičius. Praėjus vos kelioms akimirkoms po pasibaigusio konflikto vilnietis davė interviu tiesioginiame BTV eteryje.

„Aš nežinau. Iš mūsų pusės žaidžiame savo krepšinį. Išėjome kažkiek kiečiau. Jei jie gavę kontaktą pradeda tokius dalykus daryti – apsimyžę, apsiverkę, tai nežinau… Mes žaidžiame krepšinį ir viskas“, – žemindamas varžovus kalbėjo G.Radzevičius.

„Ryto“ lyderis rungtynes užbaigė savo sąskaitoje turėdamas 16 taškų (3/3 dvit., 3/5 trit., 1/2 baud.), 5 atkovotus kamuolius, 5 rezultatyvius perdavimus, 2 klaidas ir 21 naudingumo balą.

Serijoje iki 3 pergalių rezultatas lygus 1:1. Trečiosios serijos rungtynės bus žaidžiamos pirmadienį.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.