„Barcelona“ susidomėjo Milano komandos vedliu

Ispanijos dienraštis Sport.es skelbia, kad šią vasarą vienu pagrindinių „Barcelona“ taikinių bus Milano „Olimpia“ komandos lyderis Shavonas Shieldsas. Nepaisant didelio susidomėjimo, su Danijo­­s ir JAV pilietybes turinčiu krepšininku šią vasarą sutartį pasirašyti bus sunku, nes jį ir Milano komandą vis dar saisto kontraktas, galiosiantis iki 2026 metų.

 Shavonas Shieldsas<br>G. Bitvinsko nuotr.
 Shavonas Shieldsas<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2024, 8:44 AM

Šiame Eurolygos sezone S.Shieldsas rodė puikų žaidimą, nepaisant blogų komandos rezultatų ir per kiek daugiau nei 30 aikštėje praleidžiamų minučių rinko 15,7 taško ir 16,8 naudingumo balų vidurkius.

Šio sezono metu ne kartą buvo pasigirdę gandų, kad „Barca“ vasarą galimai atsisveikins su puolėju iš Serbijos Nikola Kaliničiumi, todėl nėra keista, kad Ispanijos gigantą gali dominti Milano klubui nuo 2020 metų atstovaujanti Danijos rinktinės žvaigždė.

S.Shieldsas per 4 sezonus praleistus Milane 2 kartus pateko į antrąją simbolinę Eurolygos komandą, 2 kartus laimėjo Italijos čempionatą ir kartą tapo šalies pirmenybių finalo serijos naudingiausiu žaidėju.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.