Pralaimėjimą patyrusio „Lietkabelio“ treneris ieškojo paguodos: „Esame gyvi“

2024 m. gegužės 14 d. 22:56
Lrytas.lt
Video
LKL ketvirtfinalio serijoje iki dviejų pergalių tarp Utenos „Juventus“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ prireiks trečiųjų rungtynių. Antradienį uteniškiai antrose serijos rungtynėse Panevėžyje po dramos įveikė „Lietkabelį“ 89:88 ir išlygino bendrą rezultatą 1:1.
Daugiau nuotraukų (3)
Šios poros laimėtojas paaiškės penktadienį.
Paskutinėms mačo sekundėmis rezultatas buvo 86:86. Netrukus komandos dar kartą apsikeitė baudų metimais – 88:88.
Lemiamą metimą tritaškiu bandė pataikyti Utenos legionierius T.J. Starksas, o prieš jį prasižengė Deividas Sirvydis. Amerikietis pataikė tik antrąjį baudos metimą, o trečiasis net nelietė lanko. 1,5 sekundės turėjusiems šeimininkams išsigelbėti nepavyko.
„Leidome varžovams įmesti per daug lengvų taškų, žaidėme per minkštai gynyboje tokioms rungtynėms“, – rungtynes komentavo Panevėžio strategas Nenadas Čanakas.
Po mačo aistringai teisėjams kažką aiškinęs ir Utenos strategą pasveikinti nesugebėjęs serbas į klausimą apie paskutinėje sekundėje skirtą pražangą kalbėjo tik dviem žodžiais: „Be komentarų“.
– Kaip paskutinė mačo minutė atrodė jums?
– Mes pralaimėjome rungtynes dar prieš tą momentą, ne tą paskutinę minutę ar sekundę pralaimėjome.
– Varžovai pelnė net 89 taškus. Ką keisite trečiose serijos rungtynėse gynyboje?
Kaip ir sakiau – buvome minkšti, neišnaudojome komandinių pražangų, neveikė pagalbos gynyboje ir per daug lengvų taškų iš po krepšio. Svarbiu momentu mes skubėjome ir „Juventus“ mus nubaudė. Dabar laukia „mirk arba gyvenk“ rungtynės penktadienį.
– Kaip motyvuosite komandą lemiamai akistatai su Utena?
– Žaisime mirties arba gyvybės rungtynes. Apie kokią dar motyvaciją kalbėti? Visi yra motyvuoti. Nesame iškritę iš serijos, juk rezultatas yra 1:1. Sunkus vakaras mums, bet parodėme, kad esame gyvi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.