EUROLYGA 2023

Apie „Žalgirio“ akcijas nieko nežinojęs P. Jankūnas netrukus pats taps jų savininku

Kauno „Žalgirio“ vadovas Paulius Jankūnas ilgai slėpė, kam atiteks buvusio komandos vadovo ir didžiausio akcininko Paulius Motiejūno akcijos, tačiau galiausiai atsivėrė.

Paulius Motiejūnas ir Paulius Jankūnas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Paulius Motiejūnas ir Paulius Jankūnas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2024, 4:01 PM, atnaujinta Jan 18, 2024, 4:03 PM

„Žalgirio“ garbės narių susitikime dalyvavęs P.Jankūnas pripažino, kad P.Motiejūnui priklausančios „Žalgirio“ ekipos dalys bus perleistos jam pačiam.

„Tai yra galbūt ir mūsų, kaip organizacijos, kaltė, kad neiškomunikavome anksčiau. Žinome, kad „Žalgiryje“ visi vykstantys procesai fanams yra labai aktualūs ir labai įdomūs. Galiu pasakyti, kad vyksta procesas nuo vasaros pradžios. Tai yra teisiniai dalykai, kurie užtrunka tikrai ilgai. Bet procesas juda link pabaigos ir galiausiai turėtos P.Motiejūno akcijos bus perleistos man“, – trečiadienį tikino P.Jankūnas.

Įdomu, kad P.Jankūnas lygiai prieš mėnesį viešai deklaravo, kad nieko apie akcijų perleidimo procesą nežino.

„Žinokite – nežinau. Aš atsimenu, kad vasarą konferencijoje kalbėjome, dar tada nebuvo aišku, bet dabar, kokioje stadijoje yra šitas procesas, – nežinau, reiktų P.Motiejūno klausti“, – gruodžio 15-ąją tikino P.Jankūnas.

Lrytas.lt primena, kad praėjusių metų vasarą P.Motiejūnas tapo Eurolygos vadovu, tad pažadėjo, kad atsisakys Kauno ekipos akcijų. Jam priklausė 75 proc. klubo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.