EUROLYGA 2023

Prieš šventes „Ryto“ krepšininkai pradžiugino vaikus globos namuose

Gruodžio mėnesį „Together Against All“ akciją tęsiantis Vilniaus „Rytas“ su savo partneriais bei sirgaliais rinko paramą globos namuose augantiems vaikams. Prieš pat šventes bendruomenės gerumas virto šypsenomis vaikų veiduose.

„Ryto“ krepšininkai aplankė vaikų globos namus. <br>„Ryto“ nuotr. 
„Ryto“ krepšininkai aplankė vaikų globos namus. <br>„Ryto“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

rytasvilnius.lt

Dec 24, 2023, 12:22 PM, atnaujinta Dec 24, 2023, 12:23 PM

Namų rungtynėse su Gargždų ir Dižono komandomis kiekvienas į areną atėjęs žiūrovas galėjo sudalyvauti labdaringoje loterijoje. Paaukoję bent 5 eurus sirgaliai turėjo progą laimėti krepšinio kamuolį su visos komandos žaidėjų parašais. Šios akcijos metu buvo surinkta 530 eurų, o krepšinio kamuolį laimėjo jaunoji „Ryto“ fanė Aušrinė.

Prie šventinės akcijos prisidėjo ir krepšinio klubo partneriai: Vilniaus Šilumos tinklai paaukojo 2000 eurų, „Norvelita“ prisidėjo dar 1000 eurų, „Vilniaus vandenys“ vaikams dovanojo gertuvių bei kanceliarinių prekių, o „Sakalas“ vaikams atsiuntė saldumynų. Visi surinkti pinigai buvo panaudoti perkant vaikams šventines dovanas.

Gruodžio 20 ir 21 dienomis krepšininkai aplankė dvejus bendruomeninius vaikų globos namus, su kuriais „Ryto“ organizacija dirba jau ne pirmus metus: „Šv. Jono vaikai“ bei „Atsigręžk į vaikus“.

25-iems „Šv. Jono vaikų“ sodyboje gyvenantiems vaikams dovanojome sportines aprangas, kamuolius ir kitas dovanas. Norintieji prisidėti prie šių vaikų gerovės tai gali padaryti skirdami jiems laiko, savanoriaudami arba paaukodami pinigų. Daugiau informacijos apie tai – jų internetinėje svetainėje.

Tuo metu bendruomeniniuose vaikų globos namuose „Atsigręžk į vaikus“ vienu metu gyvena vidutiniškai apie 60 vaikų nuo 3 iki 19 metų amžiaus. Šiuo metu vaikai gyvena šeimynų principu po 5–8 vaikus vienoje šeimynoje. Organizacijos kalėdinėje šventėje apsilankę krepšininkai nuvežė vaikams jiems įvairių žaislų, lavinamųjų stalo žaidimų, kurie padės jiems turiningai praleisti laiką. Norintieji prisidėti prie šių vaikų gerovės daugiau informacijos ras „Atsigręžk į vaikus“ internetinėje svetainėje.

„Together against all“ – tai socialinė kampanija, kuria Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubas siekia suvienyti bendraminčius bei fanus siekiant pokyčio visuomenėje padedant toms visuomenės grupėms, kurioms labiausiai to reikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo