EUROLYGA 2023

JAV rinktinės klupdžiusio V. Kariniausko agentas pasiūlė klubams kreiptis į Mažeikius – įvardino išpirkos sumą

Per vieną mačą Lietuvos krepšinio rinktinės herojumi tapęs Vaidas Kariniauskas užvaldė pasaulinius socialinius tinklus. Įspūdingu žaidimu prieš JAV nacionalinę rinktinę pasižymėjęs 29 metų 199 cm ūgio įžaidėjas tapo vienu iš pergalės kalviu – jis ne tik pelnė 15 taškų, bet ir buvo savotiška žvaigždė: JAV pažibai Austinui Reavesui po sėkmingos atakos parodė liežuvį, kelis kartus neįtikėtinais apgaulingais judesiais „maudė“ varžovą.

Vaidas Kariniauskas ir Donatas Motiejūnas<br>LKF nuotr.
Vaidas Kariniauskas ir Donatas Motiejūnas<br>LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2023, 1:10 PM, atnaujinta Sep 19, 2023, 8:09 AM

Ir, žinoma, jis padėjo Lietuvai pasaulio čempionato antrojo etapo akistatoje įveikti iš NBA žvaigždučių sudarytą JAV komandą 110:104.

Be jau pasklidusių po internetą memų, pasirodė ir V.Kariniausko agento Tado Buloto įrašas, kuriame jis tikina, kad po tokios dvikovos kiti rimti klubai dar gali pasibelsti į Mažeikių „M Basket“ ekipos duris ir išsipirkti krepšininko kontraktą. Mat išpirkos kaina siekia ne itin daug – 20 tūkst. eurų.

„Informacija: Vaido Kariniausko sutartį galima nutraukti iki rugsėjo 15 d., už žaidėją sumokėjus už 20 tūkst. eurų“, – šmaikštavo T.Bulotas.

V.Karniauskas savo karjerą pradėjo 2010-siais, kai atstovavo Kauno „Žalgirio-2“ ekipą. Taip pat jis žaidė Italijoje, Rumunijoje, Vokietijoje. Vasarą krepšininkas sukirto rankomis vienam sezonui su LKL debiutante Mažeikių „M Basket“ ekipa.

Lietuvos nacionalinei komandai su tam tikromis pertraukomis V.Kariniauskas atstovauja nuo 2016 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.