„Wolves“ naujokas J. Grantas atvyko į Lietuvą

„Wolves“ naujokas vidurio puolėjo pozicijoje Jerai Grantas atvyko į Lietuvą.

J. Grantas atvyko į Lietuvą<br> „Wolves“ nuotr. 
J. Grantas atvyko į Lietuvą<br> „Wolves“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2023, 5:07 PM

206 cm ūgio J. Grantas šį sezoną vilkėjo Kijevo „Budivelnyk“, kurį „Wolves“ įveikė Šiaurės Europos krepšinio lygos (ENBL) ketvirtfinalio serijoje, marškinėlius. Su aukštaūgiu pasirašyta sutartis iki „Betsafe-LKL“ čempionato pabaigos.

Dėl karo savo šalyje negalėjusiai rungtyniauti „Budivelnyk“ komandai jis FIBA Europos taurės turnyre rinko po 12,9 taško, atkovojo po 7,6 kamuolio ir atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes, aikštėje praleisdamas po 27,7 minutės.

J.Grantas komandoje pakeis traumuotą Ericą Bucknerį.

„Nekantrauju pradėti žaisti. Spėjau susipažinti su komanda ir treneriu. Turėjau galimybę prieš juos (red. – „Wolves“) žaisti. Buvo lengvas sprendimas sutikti atvykti žaisti čia. Kiekvieną kartą kai gauni galimybę žaisti krepšinę sprendimas tampa lengvas“, – apie prisijungimą kalbėjo J.Grantas.

Per savo karjerą 34-erių metų J. Grantas su pertrauka tris sezonus atstovavo Klaipėdos „Neptūnui“, padėdamas uostamiesčio komandai 2016 m. iškovoti Lietuvos vicečempionų apdovanojimus.

Taip pat, jis žaidė Australijos, Italijos, Latvijos, Izraelio, Venesuelos, Prancūzijos ir Graikijos pajėgiausiose lygose, yra sukaupęs didžiulę europinių turnyrų patirtį.

„Wolves“ Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) turnyrinėje lentelėje užima 3-ąją vietą, o iki reguliaraus sezono pabaigos liko sužaisti 3 rungtynes.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.