EUROLYGA 2023

Ispanijos vyrų krepšinio rinktinė kalbina amerikietį L. Browną P. Gasolis palaiko tokį sprendimą

Ispanijos krepšinio legenda Pau Gasolis nemato problemų, jei amerikietis Lorenzo Brownas atstovautų Ispanijos rinktinei artėjančiame Europos krepšinio čempionate.

 L. Brownas.<br> Zumapress/scanpix nuotr.
 L. Brownas.<br> Zumapress/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2022, 11:14 AM, atnaujinta Aug 2, 2022, 10:24 AM

„Aš apie tai girdėjau. Taip pat yra kalbų apie Serge'ą Ibaką. Jei bus pasirinktas Lorenzo ar kitas natūralizuotas žaidėjas, jis padės komandai, bet tai yra trenerių ir federacijos darbas. Įžaidėjo svarba labai didelė, o toks papildymas yra reikalingas“, – renginyje Ispanijoje kalbėjo P.Gasolis.

L.Brownas buvo vienas iš elitinių gynėjų 2021–2022 m. Eurolygoje, kol jo atstovaujama Kazanės „Uniks“ buvo pašalinta iš varžybų dėl Rusijos pradėto karo prieš Ukrainą.

31-erių 196 cm ūgio krepšininkas vidutiniškai per mačą pelnydavo po 13,8 taško, atlikdavo po 6,1 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo 3,6 kamuolio.

„Nelabai sekiau Lorenzo Browno žaidimą, bet jis yra geras žaidėjas. Komandos darbas bus supažindinti jį su komandos dinamika ir identitetu. Komandai reikės jam padėti pajusti žaidimą rinktinėje, tik tokiu būdu galėsime konkuruoti su kitomis komandomis“, – kalbėjo P.Gasolis.

Europos krepšinio čempionatas vyks rugsėjo 1–18 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.