EUROLYGA 2023

Po slovėniško uragano Z. Dragičius lenkėsi L. Dončičiui, o treneris prakalbo apie galimą jo traumą

Slovėnijos krepšinio rinktinė pratęsė pergalingą žygį Tokijo olimpinių žaidynių krepšinio turnyre. Ketvirtadienį Aleksanderio Sekuličiaus auklėtiniai be didesnio vargo 116:81 įveikė Japonijos krepšininkus ir užsitikrino vietą ketvirtfinalyje.

A.Sekuličius ir L.Dončičius.<br>FIBA nuotr. koliažas.
A.Sekuličius ir L.Dončičius.<br>FIBA nuotr. koliažas.
L.Dončičius.<br>FIBA nuotr.
L.Dončičius.<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 29, 2021, 12:03 PM

Nugalėtojų gretose ir vėl rezultatyviausiai žaidė „Dallas Mavericks“ žvaigždė Luka Dončičius, kuris įmetė 25 taškus, atkovojo 7 kamuolius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

„Puolime sužaidėme dar vienas geras rungtynes. Taip pat parodėme labai gerą komandinį žaidimą, o tai daug ką pasako apie rinktinę. Didžiuojuosi savo auklėtiniais.

Reikia atiduoti pagarbą ir Japonijai, ypatingai Yutai Watanabei ir Rui Hachimurai, šiandien jie sužaidė puikias rungtynes“, – po dvikovos kalbėjo Slovėnijos rinktinės strategas.

Krepšinio specialistas užsiminė ir apie L.Dončičiaus galimą traumą. Krepšininkas dvikovos metu buvo susiėmęs už savo čiurnos, tačiau A.Sekuličius teigė, kad informacijos apie rimtesnę komandos lyderio traumą jis neturi.

Kitas Slovėnijos krepšinio rinktinės lyderis Zoranas Dragičius nusilenkė jaunajam krepšinio perlui.

„Tai – beprotiška, nes man teko žaisti kartu su jo tėvu, o Lukai tuo metu buvo 6-7 metai. Dabar tai vienas iš geriausių pasaulio krepšininkų.

Tai yra neįtikėtinas žmogus ir krepšininkas. Labai džiaugiuosi, kad jis yra slovėnas ir turiu galimybę rungtyniauti su juo“, – po rungtynių kalbėjo 24 taškus įmetęs Z.Dragičius.

Slovėnijos rinktinė paskutiniąsias C grupės rungtynes sužais su Ispanijos krepšininkais. Dvikova vyks sekmadienį 11:20 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.