Koronavirusas keičia „Žalgirio“ ir „Ryto“ planus: ilgai laukta akistata neįvyks

2021 m. kovo 21 d. 12:59
Lrytas.lt
Ilgai laukta Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ akistata sekmadienį neįvyks – viską sujaukė į sostinės klubą įsisukęs koronavirusas.
Daugiau nuotraukų (1)
Sekmadienį Lietuvos krepšinio lyga (LKL) apie 13 valandą paskelbė, kad prieš rungtynes atlikus COVID-19 testus, vienas atvejis užfiksuotas „Ryto“ klube.
Sekmadienį Vilniuje 17 valandą turėjusios įvykti rungtynės iškart buvo nukeltos.
„Prieš sekmadienio rungtynes atlikus COVID-19 testus Vilniaus „Ryto“ komandai, joje rastas teigiamas koronaviruso atvejis. Kovo 21 dieną planuota „Betsafe–LKL“ akistata tarp „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ neįvyks. Ji yra nukeliama į vėlesnę datą, kuri bus paskelbta vėliau“, – skelbė LKL.lt.
Tai turėjo būti trečioji komandų akistata šiame sezone. Abu susitikimus užtikrintai laimėjo kauniečiai. Pirmajame susitikime žalgiriečiai Vilniuje 84:72 įveikė „Ryto“ krepšininkus, o namuose negailestingai sutriuškino didžiausių skirtumų tarpusavyje sužaistų rungtynių istorijoje – 92:45.
Vis dėlto dabar klubų situacija pakitus. „Ryto“ krepšininkai šiuo metu yra iškovoję net 12 pergalių iš eilės, o Kauno klubo atstovai buksuoja Eurolygoje ir yra pralaimėję paskutinius tris susitikimus. Todėl vilniečiai būtų turėję ypač gerą šansą iškovoti pergalę.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.