EUROLYGA 2023

NBA žvaigždei R. Westbrookui ir „Jazz“ klubui – 100 milijonų ieškinys

Kovo mėnesį skandalingai pasibaigusios rungtynės tarp „Oklahoma City Thunder“ ir „Utah Jazz“ komandų įgauna naujų atspalvių. Tą kartą įvykių centre atsidūrė Russellas Westbrookas.

Russellas Westbrookas ir „Utah Jazz“ sulaukė 100 milijonų ieškinio.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Russellas Westbrookas ir „Utah Jazz“ sulaukė 100 milijonų ieškinio.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2019, 3:48 PM, atnaujinta Dec 19, 2019, 4:17 PM

Buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame krepšininkas užfiksuotas plūstantis šeimininkų komandos sirgalius.

„Aš tau pažadu. Aš sunaikinsiu tave ir tavo žmoną. Aš jus sunaikinsiu“, – necenzūriniais žodžiais plūdosi R.Westbrookas.

Po rungtynių prabilo ir pats žaidėjas. Šis tikino, kad sureagavo į aistruolio liepimą klauptis, o jo merginą išplūdo, nes ši pritarė savo vaikinui.

„Manau, kad tai rasizmas. Ilgus metus niekada neužgauliojau kitų, tačiau yra tokių aistruolių, kurie rodo nepagarbą man, mano šeimai“, – kalbėjo sportininkas.

Tuo tarpu užpultas vyriškis Shaine'as Keiselis aiškino, kad jis R.Westbrookui paprasčiausiai siūlė sėstis ir šaldyti savo kelius. „Jazz“ klubas sureagavo į šį įvykį ir Sh.Keiselis su savo mergina Jennifer Huff sulaukė draudimo lankytis klubo namų rungtynėse iki gyvenimo pabaigos.

Tačiau dabar pora iškėlė ieškinį „Utah Jazz“ komandai ir R.Westbrookui bei iš jų nori prisiteisti 100 milijonų JAV dolerių. 68 milijonus turėtų gauti Sh.Keiselis iš „Jazz“ klubo ir R.Westbrooko, o J.Huff – 32 milijonus.

Ieškinyje teigiama, kad krepšininkas blogai suprato Sh.Keiselio žodžius, o po šio įvykio amerikiečių porai teko patirtį viešą užgauliojimą, vyriškis neteko darbo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.