„Žalgirio“ bėdos artėjančiame sezone – pusė komandos stos į kovą tik grįžę iš Kinijos

2019 m. rugpjūčio 7 d. 12:37
Lrytas.lt
Kauno „Žalgiris“ pasiruošimą naujam sezonui pradės jau rugpjūčio 22-ąją. Nors tai ir yra anksčiausia data, kuomet Eurolygos ekipos gali pradėti ruoštis artėjančiam sezonui, šešiems pasaulio čempionate, ko gero, dalyvausiantiems žalgiriečiams poilsiui laiko nebus.
Daugiau nuotraukų (6)
Planetos pirmenybės Kinijoje baigsis tik rugsėjo 15-ąją, Lietuvos krepšinio lyga startuos rugsėjo 21-ąją, o Eurolygos kovas kauniečiai pradės jau spalio 4-ąją.
Jockas Landale'as jau pateko į galutinį Australijos rinktinės dvylikutką. Kinijoje, ko gero, pamatysime ir Paulių Jankūną, Edgarą Ulanovą, Luką Lekavičių bei Marių Grigonį. Galutinėje rinktinės sudėtyje vis dar gali atsidurti ir Martinas Gebenas. Tai reiškia, kad net šeši žalgiriečiai turės vos tris savaites įsilieti į „Žalgirio“ sistemą, kai privalės stoti į pirmąjį mūšį Eurolygoje.
Primename, kad pirmasis „Žalgirio“ išbandymas Eurolygoje vyks Kaune prieš Vitorijos „Baskonia“ klubą.
Kauno „Žalgirio“ sudėtis:
Alexas Perezas, Lukas Lekavičius, Rokas Jokubaitis, Thomas Walkupas, Marius Grigonis, Artūras Milaknis, Edgaras Ulanovas, Paulius Jankūnas, Nigelis Hayesas, Zachas Leday, Martinas Gebenas, Jockas Landale'as ir Laurynas Birutis.
Kauno Žalgiris^InstantKrepšinis
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.