O.Ašikas nori palikti „Rockets“ - turkas gali atsidurti „Raptors“

2013 m. lapkričio 15 d. 14:27
lrytas.lt
„Houston Rockets" komandos treneriams ir vadovams - klaustukas dėl Omero Ašiko. Sėkmingai praėjusį sezoną rungtyniavęs 27 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas iš Turkijos pareiškė, kad nori būti iškeistas.
Daugiau nuotraukų (1)
Nors Hjustono komanda, kuriai atstovauja Donatas Motiejūnas, apie galimus mainus nekalba, akivaizdu, kad Turkijos milžinas „Rockets" ekipoje neužsibus.
Vietą starto penkete užsitikrinęs ir vienas geriausių kovotojų dėl kamuolių buvęs O.Ašikas (5,7 taško, 9,3 atk. kam.) po savo pareiškimo apie norą išvykti pamažu praranda pozicijas „Rockets" ekipoje.
Mače su „Philadelphia 76ers" vos keletą minučių žaidęs, o rungtynėse su „New York Knicks" trenerio sprendimu iš viso aikštėje nepasirodęs turkas greičiausia jau ruošiasi išvykimui iš Hjustono.
NBA užkulisuose kalbama, kad vidurio puolėją savo komandoje nori matyti „Toronto Raptors". Tiesa, Kanados klubui įsigijus dar vieną vidurio puolėją, iškils dilema - ką daryti su Jonu Valančiūnu, kuriam treneris Dwane'as Casey ne visada randa žaidimo minučių.
Teigiama, kad O.Ašikas gali atsidurti „Oklahoma City Thunder" komandoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.