EUROLYGA 2023

J. Valančiūnui - legendinio vidurio puolėjo H. Olajuwono pamokos

Toronto žurnalistas Dougas Smithas atskleidė, kad kitą vasarą „Raptors“ naujoką Joną Valančiūną gali treniruoti vienas geriausių visų laikų NBA vidurio puolėjas Hakeemas Olajuwonas. Apie tai D. Smithui sakė pats „Raptors“ vyriausiasis treneris Dwane‘as Casey. Toronto žurnalistas savo tinklaraštyje rašo, kad beliko tik suderinti treniruočių kainą.

Toronto žurnalistas pranešė, kad kitąmet J. Valančiūnas be jokių kliūčių galės atstovauti Lietuvos nacionalinei komandai.<br>„Reuters"
Toronto žurnalistas pranešė, kad kitąmet J. Valančiūnas be jokių kliūčių galės atstovauti Lietuvos nacionalinei komandai.<br>„Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2012, 8:37 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:48 PM

Beje, liepą su H. Olajuwonu treniravosi Niujorko „Knicks“ žvaigždė Amare‘as Stoudemire‘as. Tuomet buvo skelbta, kad savaitę treniruotis su 49-erių H. Olajuwonu kainuoja 50 tūkst. JAV dolerių.

Taip pat pranešama, kad kitąmet J. Valančiūnas be jokių kliūčių galės atstovauti Lietuvos nacionalinei komandai. Lietuviai dalyvaus Europos čempionate Slovėnijoje, kur bus kovojama ir dėl kelialapių į 2014 metų pasaulio pirmenybes.

Legendinis vidurio puolėjas anksčiau asmeniškai treniravo tokias dabartines NBA žvaigždes kaip Dwightas Howardas, Kobe Bryantas.

NBA lygos debiutantas J. Valančiūnas vidutiniškai rungtyniauja po 23 minutes ir per jas renka po 8,4 taško (50 proc. dvit., 76 proc. baud.), atkovoja po 5,5 atšokusius kamuolius ir atlieka po 1,1 rezultatyvų perdavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.