UEFA Čempionų lygoje „Bayer“ nesugebėjo prispausti „Brest“ išsišokėlių

2024 m. spalio 23 d. 19:15
Lrytas.lt
UEFA Čempionų lygoje pradžioje trečiadienį kovėsi dvi poros – Italijoje „Atalanta“ santykius aiškinosi su škotų čempionais „Celtic“ ir išsiskyrė be įvarčių, o netikėtai sėkmingai žaidžianti prancūzų „Brest“ ekipa pasipriešino Vokietijos čempionams Lėverkuzeno „Bayer“ ir sužaidė 1:1.
Daugiau nuotraukų (7)
Bergamo „Atalanta“ – Glazgo „Celtic“
„Celtic“ laukė rimtas išbandymas su Europos lygos čempione „Atalanta“. Pergalė pirmame ture 5:1 prieš Bratislavos „Slovan“ išskleidė škotų milžinų sparnus aukštai, tačiau Dortmunde „Borussia“ šį klubą pastatė ant žemės, nugalėję juos net 7:1.
„Atalanta“ iki trečiadienio turėjo keturis taškus po dviejų mačų, praėjusiame ture įveikusi 3:0 Donecko „Šachtar“. „Atalanta“ pralaimėjo tik dvejas iš 16 pastarųjų UEFA turnyrų varžybų.
Mačas buvo atkaklus, tačiau korektiškas – tik „Celtic“ gavo vieną geltoną kortelę. Nors tiek vieni, tiek kiti turėjo šansus pasižymėti, ekipos sužaidė 0:0
„Brest“ – Lėverkuzeno „Bayer“
Net ir patys optimistiškiausi „Brest“ žaidėjai buvo nustebinti nuostabia savo pirmojo Čempionų lygos sezono pradžia – Prancūzijos klubas Čempionų lygoje buvo pakilęs ir iki antrosios vietos po pergalių prieš Graco „Sturm“ 2:1 ir „Salzburg“ 4:0. Pastaroji pergalė buvo didžiausia Prancūzijos klubo sėkmė išvykoje prieš Austrijos komandą UEFA varžybų istorijoje.
Tačiau šįkart jų laukė labai galingas oponentas – Lėverkuzeno klubas, kuris taip pat neturėjo pralaimėjimu: 4:0 nugalėjo „Feyenoord“ ir 1:0 – „AC Milan“.
Ir jau 24-ąją mačo minutę po F.Wirtzo įvarčio svečiai iš Vokietijos išsiveržė į priekį, bet dar pirmojo kėlinio pabaigoje – 39 min. rezultatą išlygino P.Leesas-Melou. Daugiau įvarčių nebuvo ir komandos pasidalino po tašką – 1:1.
UEFA Čempionų lyga:
Bergamo „Atalanta“ – Glazgo „Celtic“ 0:0.
„Brest“ – Lėverkuzeno „Bayer“ 1:1 (1:1)
24 min. Florianas Wirtzas 0:1
39 min. Pierre'as Lesas-Melou 1:1

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.