„Manchester United“ pergalę iškovojo po penkių nelaimėtų akistatų

2024 m. spalio 19 d. 20:12
Lrytas.lt
Anglijos futbolo čempionate šeštadienį buvo žaidžiami septyni mačai. „Manchester United“ klubas pagaliau po penkių mačų visuose turnyruose iškovojo pirmąją pergalę „Raudonieji velniai“ namuose 2:1 (0:1) palaužė „Brentford“ ekipą.
Daugiau nuotraukų (3)
Pirmo kėlinio pabaigoje – 45 min. pasižymėjo Ethanas Pinnockas ir išvedė svečius į priekį.
Jau po pertraukos, 47-ąją minutę, rezultatą išlygino Alejandro Garnacho. 62 min. antrąjį įvartį Mančesteriui pelnė Rasmusas Hojlundas.
Pastarąjį kartą „Manchester United“ laimėjimą šventė rugsėjo 17-ąją, kai Anglijos lygos taurėje susitvarkė su „Barnsley“ net 7:0. Po to sekė ketverios lygiosios ir vienas pralaimėjimas.
Eriko ten Hago auklėtiniai pakilo į pirmąjį dešimtuką. Dar vieną pergalę iškovojo Birmingamo „Aston Villa“, kuri 3:1 (1:1) susitvarkė su namie kovojusia „Fulham“.
Pirmieji du įvarčiai krito per pirmąsias dešimt minučių: 5 min. šeimininkus į priekį išvedė R.Jimenezas, o 9 min. rezultatą išlygino M.Rogersas.
„Fulham“ galėjo vėl išsiveržti į priekį, tačiau 27 min. A.Pereira neįmušė nuo 11 metrų žymos.
Antrojo kėlinio 59 min. O.Watkonsas išvedė Birmingamą į priekį, o jau 64 min. „Fulham“ liko dešimtyje – mat J.Andersenas gavo raudoną kortelę.
69-ąją min. į savo vartus įsimušė I.Diopas ir „Aston Villa“ pabėgo 3:1. Nors 93 min. raudoną kortelę prieš save pamatė ir Birmingamo ekipos žaidėjas J.Philogene'as, bet įvarčių daugiau nebuvo pelnyta.
Netikėtą pralaimėjimą šeštadienį patyrė vienas iš čempionato lyderių Londono „Arsenal“, kuris 0:2 (0:0) nusileido „Bournemouth“. Nuo 30-osios min. „Arsenal“ žaide dešimtyje, nes W.Saliba gavo po VAR peržiūros raudoną kortelę.j 
Anglijos „Premier“ lygos mačai
„Tottenham Hotspur“ – „West Ham United“ 4:1
„Manchester United“ – „Brentford“ 2:1
„Newcastle United“ – „Brighton“ 0:1
„Southampton“ – „Leicester City“ 2:3
„Ipswich Town“ – „Everton“ 0:2
„Fulham“ – Birmingamo „Aston Villa“ 1:3
„Bournemouth – Londono „Arsenal“ 0:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.