Anglijos futbolo rinktinę treniruos vokietis? Ryškėja G. Southgate'o įpėdinio pavardė

2024 m. spalio 15 d. 16:22
Lrytas.lt
Po šią vasarą įvykusio Europos futbolo čempionato Anglijos rinktinės trenerio postą palikusį Garethą Southgate'ą gali pakeisti gerai futbolo bendruomenei pažįstamas veidas.
Daugiau nuotraukų (1)
Sporto žiniasklaidos giganto Sky Sports“ žurnalistas Robas Dorsettas praneša, kad pagrindiniu kandidatu tapti Anglijos rinktinės strategu į vokietis Thomas Tuchelis.
51-erių futbolo specialistas per savo trenerio karjerą nė karto netreniravo jokios rinktinės, bet jo CV puošia dabai garsiausiuose pasaulio klubuose – Dortmundo „Borussia“, Paryžiaus „Saint-Germain“, Londono „Chelsea“ bei Miuncheno „Bayern“.
Būtent pastaroji ir tapo paskutiniąja futbolo specialisto karjeros stotele.
Žurnalisto teigimu, abi pusės šiuo metu derasi dėl kontrakto sąlygų, o susitarimui pasiekus, oficialiai apie naująjį strategą turėtų būti pranešta jau artimiausiu metu.
Primename, kad vasarą Vokietijoje vykusiame Europos futbolo čempionate anglai nužygiavo iki finalo, bet jame nusileido Ispanijos rinktinei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.