Įvarčių lietuje – trys taškai į „Manchester City“ ir Londono „Arsenal“ sąskaitas

2024 m. spalio 5 d. 20:05
Lrytas.lt
Anglijos futbolo čempionų titulą ginanti „Manchester City“ grįžo į pergalių kelią. Šeštadienį vykusiose itin rezultatyviose rungtynėse „miestiečiai“ savų sirgalių akivaizdoje 3:2 (1:1) pranoko „Fulham“ vienuolikę.
Daugiau nuotraukų (1)
Pirmajame rungtynių kėlinyje komandos apsikeitė įvarčiais – svečius į priekį įpusėjus kėliniui išvedė Andreas Pereira, bet netrukus kilo į viršų ir „Manchester City“ futbolininkų rankos.
Rezultatą išlyginti pavyko po taiklaus Mateo Kovačičiaus smūgio. Antrojo kėlinio pradžioje jis pridėjo ir dar vieną taiklų smūgį ir išvedė šeimininkus į priekį.
Netrukus pranašumą padvigubino Jeremy Doku, o intrigą prieš pat rungtynių pabaigą sugrąžino Rodrigo Munizas, bet Mančesterio ekipa neišleido pergalės iš savo rankų.
Pergalingai šeštadienis susiklostė ir Londono „Arsenal“ futbolininkams. Jie namuose pranoko „Southampton“ ekipą 3:1. Visi akistatos įvarčiai buvo įmušti antrajame kėlinyje.
Kitų šeštadienį vykusių rungtynių rezultatai:
„Crystal Palace“ – „Liverpool“ 0:1
„Brentford“ – „Wolves“ 5:3
„Leicester“ – „Bournemouth“ 1:0
„West Ham“ – „Ipswich“ 4:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.