Rungtynių vos pabaigoje vos neprisižaidę „Real“ futbolininkai iškovojo pergalę

2024 m. rugsėjo 25 d. 00:05
Lrytas.lt
Antradienį Ispanijos futbolo čempionate „La Liga“ Madrido „Real“ futbolininkai namuose išplėšė pergalę 3:2 (2:0) prieš „Alaves“ ekipą.
Daugiau nuotraukų (1)
„Karališkasis“ klubas į priekį išsiveržė jau pirmąją minutę, kuomet po Vinicius perdavimo Lucas Vazquezas pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.
40-ąją minutę krito ir antrasis įvartis. Kylianas Mbappe ir Jude‘as Bellinghamas savo perdavimais suskaldė visą svečių gynybą ir prancūzas suklaidinęs dar vieną gynėją pelnė įvartį.
Vos prasidėjus antrajam kėliniui, 48-ąją minutę Rodrygo dešiniajame krašte greičiu įveikė varžovą ir prasiveržęs link vartų pasižymėjo tiksliu smūgiu.
„Real“ futbolininkai visą laiką užtikrintai kontroliavo situaciją ir laukė pergalės, tačiau rungtynių pabaigoje netikėtai grįžo intriga.
85-ąją ir 86-ąją minutėmis Carlosas Benavidezas ir Kike Garcia pelnė įvarčius ir sumažino atsilikimą iki minimalaus. Paskutinėmis minutėmis „Alaves“ kūrėsi progas įvarčiams, tačiau trečią kartą nepasižymėjo ir „Real“ futbolininkai šventė pergalę.
7 rungtynes sužaidę „Real“ futbolininkai savo sąskaitoje turi 17 taškų ir užima antrąją vietą čempionate. Pirmajaunti „Barcelona“ yra sužaidusi rungtynėmis mažiau, tačiau laimėjusi visas rungtynes turi 18 taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.