Italijos sostinės derbyje „AC Milan“ nugalėjo čempionus

2024 m. rugsėjo 23 d. 00:01
Lrytas.lt
Amžinų priešininkų dvikovoje triumfavo raudonoji miesto pusė rezultatu 2:1 (1:1).
Daugiau nuotraukų (1)
Laimėtojams pirmąjį įvartį 10 min. pelnė Christinas Pulišičius, 27 min. Frederico'as Dimarco rezultatą išlygino, bet 89 min. Matteo Gabbias išplėšė pergalę „AC Milan“ klubui.
Pirmajame dienos mače „Fiorentina“ namuose priėmė „Lazio“ futbolininkus ir lemiamu momentu išsiveržę į priekį nugalėjo svečius 2:1 (0:1).
Per ilgąją pertrauką į rūbinę Romos miesto komanda išėjo geresnėmis nuotaikomis, nes 41 min. Mario Gilas pelnė pirmąjį rungtynių įvartį.
Tačiau persvara ilgai nesilaikė – 49 min. Albertas Gudmundssonas įmušė 11 m. baudinį ir rezultatą išlygino, o pačioje susitikimo pabaigoje (90 min.) tas pats A.Gudmundssonas dar kartą realizavo standartą iš baudos aikštelės ir padovanojo „Fiorentina“ ekipai 3 taškus.
Kita Romos komanda namuose šventė pergalę 3:0 (1:0) prieš „Udinese“.
Nugalėtojai pasižymėjo jau 19 min., kai Artemas Dovbykas tiksliai smūgiavo kaire koja. 49 min. Paulo'as Dybala realizavo 11 m. baudinį, o visas abejones 70 min. panaikino Tommaso'as Baldanzis.
Sekančiame susitikime tarp „Monza“ ir „Bologna“ triumfavo pastarieji 2:1 (1:1).
Svečiai į priekį išsiveržė jau 24 min., kai pasižymėjo Kacperas Urbanskis. 43 min. lygybę atsvėrė Milanas Duričius, o pergalingą įvartį 80 min. įmušė „Bologna“ puolėjas Santiago'as Castro.
Penktąjį „Serie A“ ratą pirmadienį uždarys susitikimas tarp „Atalanta“ ir „Como“ futbolininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.