Alytuje futbolas verda – parodytos 3 raudonos kortelės, teisėjai vėl buvo užgauliojami

2024 m. rugsėjo 22 d. 16:08
Lrytas.lt
LFF II lygos rungtynėse tarp Alytaus „Dainavos“ ir Telšių „Džiugo“ dublerių buvo išdalintos 3 raudonos kortelės, o protokole buvo pažymėti prieš teisėjų brigadą nukreipti tyčiniai smurtiniai veiksmai, rašo sportas.lt
Daugiau nuotraukų (1)
Penktadienį po visą Lietuvą liūdnai nuskambėjo „TOPsport A lygos“ rungtynės tarp Alytaus „Dainavos“ ir Marijampolės „Sūduvos“, kuriose per pirmąjį kėlinį šeimininkams buvo parodytos net 4 (2 žaidėjams, 2 treneriams) raudonos kortelės, o per ilgąją pertrauką vienas iš sirgalių griebė mačo teisėjui už kaklo. To rezultatas – nutrauktas susitikimas esant rezultatui 1:2 bei neįvykęs antrasis kėlinys.
Kol šį incidentą aiškinasi LFF Drausmės komitetas, futbolas Alytuje toliau stebina – „Dainava B“ ir „Džiugas B“ mače arbitrei Ugnei Šmitaitei paskelbus rungtynių pabaigą, aikštėje kilo nemenka sumaišis bei konfliktas, kuris privertė teisėją išdalinti netgi 3 raudonas korteles.
Dėl smurtinių veiksmų nubaustas buvo šeimininkų komandos žaidėjas Pijus Čepanonis, taip pat ir 2 telšiškiai – Airimas Pilipavičius bei Vykintas Gaudiešus.
Kaip užfiksuota U.Šmitaitės protokole, sirgaliai susitikimo metu teisėjams reiškė nepasitenkinimą, užgauliojo ir įžeidinėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.