Italijos čempionate „AC Milan“ triuškino varžovus, „Juventus“ barstė taškus

2024 m. rugsėjo 14 d. 23:45
Lrytas.lt
Šeštadienį buvo sužaistos trejos ketvirtojo turo „Serie A“ rungtynės – „Como“ stojo prieš „Bologna, „Empoli“ namuose priėmė „Juventus“, o į „AC Milan“ tvirtovę atvyko „Venezia“ futbolininkai.
Daugiau nuotraukų (1)
Daugiausiai kartų Italijos stipriausią futbolo lygą laimėjęs „Juventus“ vyko į Empolio miestą kaip favoritas, bet to nepateisino ir laimėti nesugebėjo – 0:0.
Turino ekipa su 8 taškais kol kas žengia pirma, bet po sekmadienio rungtynių yra daug šansų, jog jie kris žemyn.
Kol vieni favoritai savo etiketės nepateisino, kiti tai padarė su kaupu. Juodai raudonai balta Milano komanda namuose 4:0 (4:0) nušlavė „Venezia“.
Nugalėtojams 2 min. įvartį pelnė Theo Hernandezas, 16 min. rezultatą padvigubino Youssoufas Fofana, 25 min. tiksliai smūgiavo Christianas Pulišičius, o 29 min. Tammy Abrahamas nuginklavo varžovų vartininką ir „uždarė“ rungtynes.
Slogiai sezoną pradėjęs „AC Milan“ rikiuojasi lentelės viduryje.
Rezultatyviomis lygiosiomis 2:2 (1:0) pasibaigė pirmasis turo mačas tarp lygos naujokų „Como“ ir Bolonijos miesto ekipos.
Debiutantams jau 5 min. nusišypsojo sėkmė, kai varžovų vidurio gynėjas Nicolo'as Casale nukreipė kamuolį į savo komandos vartus. 53 min. pranašumą padvigubino Patrickas Cutrone.
Tačiau tik fortūnos neužtenka, mat 76 min. „Bologna“ puolėjas Santiago Castro rezultatą sušvelnino, o jau 90+1 min. Samuelis Ilingas Junioras nusprendė, jog rungtynėse bus lygybė.
Sekmadienį „Serie A“ laukia penkerios rungtynės, o pirmadienį turą vainikuos dar du mačai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.