„Premier“ lygos turą „Chelsea“ ir „Aston Villa“ uždarė sunkiomis pergalėmis

2024 m. rugsėjo 14 d. 23:54
Lrytas.lt
Šeštadienį buvo sužaistos 8 „Premier“ lygos ketvirtojo turo rungtynės, o vakaras buvo vainikuotas „Aston Villa“ – „Everton“ ir „Bournemouth“ – „Chelsea“ dvikovomis.
Daugiau nuotraukų (1)
„Everton“ futbolininkus priėmusi „Aston Villa“ atsitiesė po nokdauno ir iškovojo pergalę 3:2 (1:2).
Pirmuosius du įvarčius mušė svečiai – 16 min. pasižymėjo Dwightas McNeilas, o 27 min. persvarą padvigubino Dominicas Calvertas-Lewinas.
Tačiau ilgai džiaugtis Liverpulio melynoji komanda negalėjo, nes visai neužilgo, 36 min. rezultatą sušvelnino „Aston Villa“ ir Anglijos rinktinės puolėjas Ollie Watkinsas. Pastarasis 58 min. mače įvedė lygybė, o viską 76 min. išsprendė Jhonas Duranas, pelnęs lemiamą įvartį.
Po jau trečios pergalės šiame sezone Birminghemo klubas lentelėje žengia ketvirtas, jį aplenkti gali tik sekmadienį žaisiantys „Arsenal“ bei „Newcastle United“ futbolininkai.
Paskutinėje šeštadienio dvikovoje „Bournemouth“ namuose priėmė svečius iš Londono – „Chelsea“ ir nusileido jiems rezultatu 0:1 (0:0).
Pergalingą įvartį 86 min. pelnė Christopheris Nkunku. Tiesa, „Bournemouth“ 38 min. turėjo progą išsiveržti į priekį, bet puolėjo Evanilsono 11 m. baudinys tikslo nepasiekė.
Sekmadienį „Premier“ lygoje bus sužaisti dar du mačai, kurie ir pabaigs ketvirtąjį turą – 16 val. įvyks šiaurės Londono derbis tarp „Tottenham Hotspur“ ir „Arsenal“ vyrų. Paskutinėje savaitgalio kovoje 18 val. 30 min. žais „Wolverhampton“ ir minėtas „Newcastle United“.
Visi likę šeštadienio Anglijos stipriausios futbolo lygos rezultatai.
„Southampton“ – „Manchester United“ 0:3 (0:2)
Manchester City“ – „Brentford“ 2:1 (2:1)
„Liverpool“ – „Nottingham Forest“ 0:1 (0:0)
„Fulham“ – „West Ham“ 1:1 (1:0)
„Crystal Palace“ – „Leicester City“ 2:2 (0:1)
„Brighton & Hove Albion“ – „Ipswich Town“ 0:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.