„Premier“ lygoje „Liverpool“ pralaimėjo namie, E. Haalandas mušė dukart

2024 m. rugsėjo 14 d. 19:20
Lrytas.lt
Tęsiasi ketvirtasis „Premier“ lygos turas, kuris prasidėjo triuškinama „Manchester United“ prieš „Southampton“. 17 valandą nuaidėjo teisėjų švilpukai, reiškiantys „Manchester City“ – „Brentford“, „Liverpool“ – „Nottingham Forest“, „Fulham“ – „West Ham“, „Crystal Palace“ – „Leicester City“, „Brighton & Hove Albion“ – „Ipswich Town“ rungtynių pradžias.
Daugiau nuotraukų (1)
Bene labiausiai nustebino „Liverpool“ ir „Nottingham Forest“ dvikovos rezultatas – favoritai lygos naujokams nusileido 0:1 (0:0).
Vienintelio rungtynių įvarčio autoriumi tapo buvęs „Chelsea“ žaidėjas Callumas Hudsonas-Odoi'us, 72 min. tiksliai smugiavęs iš maždaug 20 metrų.
Netikėtai gerai sezoną „Premier“ lygoje pradėję Notinghemo futbolininkai su 8 taškais žengia ketvirti, „Liverpool“ – su vienu tašku daugiau liek antri. 
Daug dėmesio sulaukė „Manchester City“ ir „Brentford“ rungtynės, kurias mėlynieji laimėjo 2:1 (2:1). 
Yoane Wissas 1 min. įmušė įvartį, o svečiai jau norėjo „statyti autobusą“, bet Erlingo Haalando smūgiai 19 ir 32 min. pasiekė tikslą ir išvedė komandą į priekį. Pastarasis per 4 rungtynes yra įmušęs 9 įvarčius.
Likusią susitikimo dalį tempą kontroliavę Mančesterio futbolininkai yra vienvaldžiai „Premier“ lygos lyderiai, jie laimėjo visus galimus mačus.
Londono derbyje „Fulham“ ir „West Ham“ išsiskyrė taikiai – 1:1 (1:0).
Šeimininkus į priekį 24 min. išvedė Raulis Jimenezas, o mačo pabaigoje 90+5 min. svečiams rezultatą išlygino Danny Ingsas.
„Crystal Palace“ ir „Leicester City“ dvikovoje nugalėtojas nepaaiškėjo – 2:2 (0:1).
Lygos naujokai pirmieji išsiveržė į priekį, kai 21 min. legendinis Jamie Vardy iš arti smūgiuodamas neklydo. 46 min. persvarą padidino Stephy Mavididis, o jau sekančią minutę šeimininkams įvartį pelnė Jeanas-Philippe'as Mateta. 
Kai atrodė, jog nugalėtojas yra aiškus, „Crystal Palace“ 90+2 min. gavo galimybę mušti baudinį, kurį realizavo tas pats J.P.Mateta.
„Brighton & Hove Albion“ mačas prieš „Ipswich Town“ irgi baigėsi lygiosiomis 0:0.
19 val. 30 min. „Aston Villa“ namuose priims „Everton“ futbolininkus, o dieną uždarys rungtynės tarp „Bournemouth“ ir „Chelsea“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.