Vilniuje įvyko dešimtasis tarptautinis advokatų futbolo turnyras Lietuvos advokatūros taurei laimėti

2024 m. rugsėjo 7 d. 22:34
Saulėtą ir šiltą pirmąjį rugsėjo šeštadienį į tarptautinį futbolo turnyrą Vilniuje susirinko teisininkai iš Italijos, Latvijos ir Lietuvos, kurie kartu su Vilniaus Universiteto, Mykolo Romerio Universiteto, Vilniaus dailės akademijos, Vilniaus miesto savivaldybės komandomis varžėsi dėl Lietuvos advokatūros taurės ir Iššūkio taurės.
Daugiau nuotraukų (1)
Tradiciškai sveikinimo žodį ir sėkmės turnyre jo dalyviams palinkėjo Lietuvos advokatūros Advokatų tarybos pirmininkas Mindaugas Kukaitis. Advokatūros vadovas advokatūros atminimo ženklu už ilgametį advokatų sporto organizavimą apdovanojo sporto klubo „Advoco“ prezidentą Gytį Gaurilčiką.
Turnyrui pasibaigus, prizinkus taurėmis, medaliais ir atminimo dovanėlėmis  apdovanojo Italijos ambasadorius Emanuele de Maigret. Ambasadorius kartu Italijos advokatais sužaidė visas turnyro rungtynes, taip parodydamas gražų pavyzdį visiems futbolininkams.
Po atkaklių turnyro kovų pirmają vietą iškovojo ir Advokatūros Taurę į viršų iškėlė Vilniaus miesto savivaldybės atstovai. Surinkę tiek pat taškų, bet dėl blogesnio įvarčių santykio antri liko Lietuvos teisininkai „Advoco“. Trečiąją vietą užėmė kolegos iš Latvijos.
Visos turnyre dalyvavusios komandos kovojo ir dėl Lietuvos advokatūros bei sporto klubo „Advoco“ Iššūkio taurės. Sėkmė čia šypsojosi Vilniaus dailės akademijos komandai, kuri finale palaužė Vilniaus miesto savivaldybės komandą.
Geriausio turnyro žaidėjo prizas atiteko Vilniaus miesto savivaldybės komandos atstovui Artiomui Maksimovui, geriausio vartininko – Giedriui Junevičiui (VDA).
Tikroje futbolo šventėje futbolininkai sužaidė 16 rungtynių, buvo įmušti 37 įvarčiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.