Stadiono vejos būkle pasibaisėję ištikimiausi Lietuvos futbolo rinktinės sirgaliai surengė konkursą (1)

2024 m. rugsėjo 4 d. 18:29
Lrytas.lt
Lietuvos futbolas ir vėl atsidūrė pajuokų sūkuryje. Šįkart lietuviai juokiasi iš labiau bulvių lauką nei futbolo aikštę primenančios Dariaus ir Girėno stadiono vejos, ant kurios jau penktadienį turėtų žaisti ir Lietuvos nacionalinė vyrų rinktinė.
Daugiau nuotraukų (9)
Lietuviai penktadienį Kaune UEFA Tautų lygos rungtynėse turėtų susitikti su Kipro nacionaline rinktine, tačiau nėra aišku, kur šios rungtynės vyks.
Po praėjusią savaitę Kauno Dariaus ir Girėno stadione įvykusio atlikėjos Jessicos Shy koncerto vejos būklė tapo kritinė.
Specialistai kaip įmanydami bandė gerinti jos sąlygas, bet trečiadienį išvystas vaizdas gerų naujienų nedavė – Dariaus ir Girėno stadiono veja buvo padengta tamsiomis dėmėmis.
Trečiadienį Lietuvos futbolo federacija (LFF) išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad lemiamą sprendimą ketvirtadienį tars UEFA.
Jau tapo aišku, kad rungtynės vyks arba Dariaus ir Girėno stadione, arba Marijampolėje. Antruoju variantu, žiūrovai į akistatą Suvalkijos sostinėje esančiame stadione būtų įleidžiami nemokamai.
Po nesibaigiančių problemų Lietuvos futbole išstojo ir ištikimiausi rinktinės sirgaliai – „Vyčio tribūna“. Nepagarba futbolui pasibaisėję sirgaliai surengė konkursą, kurio metu galima laimėti marškinėlius.
„Drama tęsiasi ir vis dar ruošiamės penktadienio rinktinės rungtynėms Kaune.
Norime pasiųsti 'padėką' už tokią dramą ir nepagarbą futbolui – siūlykite savo šūkį ar vaizdelį. Originaliausios idėjos autorius gaus dovanų Vyčio marškinėlius“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė „Vyčio tribūna“.
Šmaikščių komentarų netrūksta. Kai kurie sirgaliai „Dariaus ir Girėno“ stadioną sulygino su Vilniuje amžinai statomu Nacionaliniu stadionu, kiti prisiminė ir pačios Jessicos Shy koncerte girdėtas dainas.
„Tas jausmas kai nacionalinio stadiono veja yra geresnė nei Dariaus ir Girėno stadiono“, – rašo vienas iš konkurso dalyvių.
„Džesikos pasaka, futbolo ašara“, – apeliuodamas į Jessicos Shy dainą „Pasaka“ rašė kitas vartotojas.
Pajuokauti progos nepraleidžia ir Lietuvos memų kūrėjai.
„Kai draugai kviečia pažaist futbolą, bet pas tave namuose bulviakasis“, – pridėdamas pakoreguotą stadiono nuotrauką juokavo „aletumeme“ „Instagram“ puslapis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.