Po žvilgsnio į stadiono veją – dar vienos dienos laukimas: UEFA mačą gali „išsiųsti“ į Marijampolę Žiūrovai būtų įleidžiami nemokamai (3)

2024 m. rugsėjo 4 d. 14:16
Lrytas.lt
Lietuvos futbolo rinktinė toliau gyvena nežinios nuotaikomis. Edgaro Jankausko treniruojami Lietuvos futbolininkai jau penktadienį stos į kovą UEFA Tautų lygos rungtynėse prieš Kipro ekipą, tačiau vis dar išlieka neaišku, ar lietuviai savo namų rungtynes žais Kaune.
Daugiau nuotraukų (10)
Po praėjusią savaitę Kauno Dariaus ir Girėno stadione įvykusio atlikėjos Jessicos Shy koncerto vejos būklė tapo kritinė.
Specialistai kaip įmanydami bandė gerinti jos sąlygas, bet trečiadienį išvystas vaizdas gerų naujienų nedavė – Dariaus ir Girėno stadiono veja buvo padengta tamsiomis dėmėmis.
Trečiadienį Lietuvos futbolo federacija (LFF) išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad lemiamą sprendimą ketvirtadienį tars UEFA.
Jau tapo aišku, kad rungtynės vyks arba Dariaus ir Girėno stadione, arba Marijampolėjė.
Antruoju variantu, žiūrovai į akistatą Suvalkijos sostinėje esančiame stadione būtų įleidžiami nemokamai.
„LFF toliau ruošiasi penktadienio rungtynių vykdymui Kauno Dariaus ir Girėno stadione.
Trečiadienį LFF pateikė Dariaus ir Girėno stadiono vejos vaizdą UEFA (foto ir video formatu) ir sprendimas, ar joje galima žaisti rungtynes, priklausys nuo UEFA delegato sprendimo, kuris atvyksta ketvirtadienį kartu su rungtynių teisėjais.
Jie iškart vyks į stadioną ir gyvai įvertins sąlygas, aikštės kokybę ir priims sprendimą dėl rungtynių vykdymo.
LFF ruošiasi ir planui B – delegatui nepatvirtinus sprendimo žaisti Kaune, rungtynės būtų perkeliamos į Marijampolę. Tokiu atveju pinigai už bilietus visiems pirkusiems būtų grąžinami, o rungtynių Marijampolėje įėjimas būtų nemokamas visiems žiūrovams“, – trečiadienį buvo rašoma LFF pranešime.
Lietuvos ir Kipro futbolo rungtynės bus žaidžiamos penktadienį, 19 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.