„Chelsea“ išvykoje surengė įvarčių šou – jų įmušė net šešis

2024 m. rugpjūčio 25 d. 18:29
Lrytas.lt
Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje buvo žaidžiami antrojo pirmenybių turo mačai, o pirmieji į aikštę išbėgo Londono „Chelsea“ futbolininkai. Pastarieji surengė tikrą įvarčių šou, sugebėję įveikti namie žaidusį „Wolverhampton“ klubą net 6:2 (2:2).
Daugiau nuotraukų (1)
Jau 2-ąją minutę svečiai išsiveržė į priekį, kai pasižymėjo puolėjas Nicolasas Jacksonas. 27-ąją minutę rezultatą išlygino Matheusas Cunha.
45-ąją minutę svečius vėl į priekį išvedė Cole‘as Palmeris, bet ilsėtis ekipos išėjo lygiam rezultattui, mat per teisėjo pridėtą 6-ąją min. antrąjį įvartį šeimininkams pelnė Jorgenas Strandas Larsenas.
Prasidėjus antram kėliniui Noni Madueke surengė savo šou, pelnęs tris įvarčius iš eilės: 49-ąją, 58-ąją ir 63-ąją minutėmis. Tašką triuškinime padėjo 80-ąją min. Joao Felixas.
Tai yra pirmoji „Chelsea“ pergalė šiame sezone – prieš tai Londono ekipa nusileido čempionui „Manchester City“ 0:2. Tuo tarpu „Wolverhampton“ po dviejų turų lieka be taškų.
Kitose rungtynėse „Bournemouth“ namuose 1:1 sužaidė su „Newcastle United“. jau per teisėjo pridėtą laiką šeimininkų ekipa pelnė įvartį, tačiau po VAR peržiūros jis buvo anuliuotas.
Dar viename dienos mače taškų nepraradęs „Liverpool“ klubas namuose užtikrintai 2:0 nugalėjo „Brentford“ futbolininkus. Jau mačo pradžioje Luisas Diazas 13-ąją min. puikiu smūgiu nuginklavo vartininką, o antrojo kėlinio 70 min. tašką padėjo Mohamedas Salah.
Anglijos futbolo čempionatas
„Wolverhampton“ – Londono „Chelsea“ 2:6
„Bournemouth“ – „Newcastle United“ 1:1
„Liverpool“ – „Brentford“ 2:0

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.