Italijos čempionai nudegė: sezono atidaryme „Inter“ apmaudžiai prarado taškus

2024 m. rugpjūčio 17 d. 21:42
Lrytas.lt
Čempionų titulą ginanti Milano „Inter“ ekipa naująjį Italijos futbolo čempionato sezoną pradėjo prarasdama taškus. Šeštadienį vykusiame pirmajame sezono mače „Inter“ išvykoje sužaidė lygiosiomis su „Genoa“ klubu.
Daugiau nuotraukų (1)
Akistata baigėsi lygiu rezultatu 2:2 (1:1).
Įvarčių sąskaitą 20-ąją min. atidarė šeimininkus į priekį išvedęs Alessandro Vogliacco, bet „Genoa“ džiaugėsi neilgai – 30-ąją min. skaičius švieslentėje išlygino Marcusas Thuramas.
Po pertraukos 27-erių prancūzas pridėjo dar vieną įvartį (85 min.) ir jau atrodė, kad „Inter“ sezoną atidarys pergalingai.
Vis dėlto pačioje mačo pabaigoje svečiai prisivirė košės – po VAR peržiūros jau pridėto laiko metu „Genoa“ futbolininkai sulaukė galimybės smūgiuoti 11 metrų baudinį.
96-ąją min. Junioro Messiaso smūgiuotą kamuolį atrėmė „Inter“ vartininkas Yannas Sommeris, bet atmuštą kamuolį į vartus iš antrojo karto pasiuntė pats J.Messiasas, būtent šis smūgis pačioje mačo pabaigoje ir atėmė iš „Inter“ futbolininkų pergalę.
Kitų šeštadienį vykusiose Italijos futbolo čempionato rungtynėse „Parma“ su „Fiorentina“ išsiskyrė taikiai 1:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.