Ispanija švenčia: su Europos čempionų titulu sveikino kitų šalių bei sporto šakų atletai

2024 m. liepos 15 d. 13:58
Lrytas.lt
Ispanijos futbolo rinktinė sekmadienį visai Europai įrodė, jog ji yra stipriausia Senajame žemyne, o į vakarėlį pasinėrė visi ispanai.
Daugiau nuotraukų (4)
Ispanijos futbolininkai „Euro 2024“ finale 2:1 įveikė Anglijos rinktinę ir po 12 metų pertraukos susigrąžino čempionų titulą.
Iš karto po pergalės savo tautiečius puolė sveikinti buvusios rinktinės legendos.
„Sveikinamai šiai puikiai komandai!!! Europos čempionai!!! Jūs esate puikus pavyzdys visiems!!! Mėgaukitės ir džiaukimės šia sėkme!!!“, – džiūgavo buvęs Ispanijos rinktinės kapitonas Ikeras Casillas.
„Dar viena Europos taurė namuose. Labai pelnyta pergalė Ispanijai, kuri buvo geriausia rinktinė turnyre. Įspūdinga sudėtis, demonstruojanti didžią dabartį ir įdomią ateitį. Sveikinimai visiems, jūs darote mus laimingais. Pirmyn Ispanija!“, – rašė buvęs Europos ir pasaulio čempionas Fernando Torresas.
„Pirmyn! Ketvirtasis titulas yra mūsų! Pelnyta Europos taurė nuo pradžios iki pabaigos. Dar viena istorinė diena Ispanijos sportui“, – džiaugėsi buvęs rinktinės gynėjas Sergio Ramosas.
Ispanijos rinktinė sveikinimų sulaukė net ir iš savo varžovų
„Sveikinu savo komandos draugus ir visus Ispanijos sirgalius su Europos taure. Labai pelnyta sėkmė! Ir pralinksmėk Jude‘ai (red. – Bellinghamai), sužaidei puikų turnyrą“, – guosdamas komandos draugą rašė Belgijos ir Madrido „Real“ rinktinės vartininkas Thibaut Courtoisas.
Čempionus su pergale pasveikino ir nuo jų šiame čempionate nukentėję vokietis Toni Kroosas bei kroatas Ivanas Perisičius.
Dėl titulo džiūgavo ir kitų sporto šakų atstovai. Su trofėjumi futbolo komandą sveikino krepšininkas Pau Gasolis, „Formulės 1“ lenktynininkas Carlosas Sainzas bei tenisininkas Rafaelis Nadalis.
Tuo tarpu kitas Ispanijos tenisininkas, Carlosas Alcarazas sekmadienį taip pat iškovojo prestižiškiausią teniso trofėjų. 21-erių sportininkas būtent Anglijoje laimėjo Vimbldono turnyrą.
„Mes tai turėsime atšvęsti, ar ne?“, – juokdamasis rašė C.Alcarazas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.