Anglijos rinktinės treneris užsipuolė žiniasklaidą – apkaltino nutekinant informaciją apie ekipą

2024 m. liepos 8 d. 19:50
Lrytas.lt
Europos futbolo čempionate teliko keturios rinktinės, kurios siekia iškovoti nugalėtojų titulą. Europos futbolo sostas yra laisvas, nes praėjusių pirmenybių laimėtojai italai iš turnyro pasitraukė aštuntfinalyje.
Daugiau nuotraukų (1)
Dabar dėl titulo kovoja Anglija, Ispanija, Nyderlandai ir Prancūzija. Jau antradienį pusfinalyje susikirs ispanų ir prancūzų keliai, o trečiadienį – anglų ir olandų.
Anglijos ekipos vyriausiasis treneris Garethas Southgate'as po pirmadienio treniruotės teigė, kad šalies žiniasklaida nutekina svarbią informaciją prieš Europos pirmenybių pusfinalio rungtynes.
„Mes siekiame nugalėti Europos futbolo turnyre, o mūsų šalies žiniasklaida kažkodėl nutekina taktinę informaciją visiems praėjus dviem valandoms po to, kai baigėme treniruotę.
Ta žiniasklaida dabar bandys mane pataisyti ir sakys, kad jie žinias gavo tiesiai iš komandos stovyklos. Gal taip ir yra, bet kaip tai padeda komandai?
Nežinia, kaip šveicarams padėjo tai, kad jie, galbūt, tikėjosi, kad žaisime kitaip. Dabar yra trys dienos pasiruošti tam, ką galime padaryti ir kam ruošiamės.
Turiu tai pasakyti, nes privalome dirbti esant tokiai situacijai. Tai yra sunku, sunkiau, nei turėtų būti, bet mes vis tiek judame toliau“, – „talkSPORT“ citavo G.Southgate'ą.
Anglijos rinktinė rungtyniauja „Euro 2024“ turnyre, kuris vyksta Vokietijoje. Ketvirtfinalyje G.Southgate'o auklėtiniai baudiniais įveikė Šveicariją 5:3, pagrindinis laikas – 1:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.