C. Ronaldo sustoti nesiruošia – planuoja dalyvauti ir pasaulio čempionate

2024 m. liepos 6 d. 17:55
Lrytas.lt
39-erių Cristiano Ronaldo apie futbolininko karjeros pabaigą panašu net nesvajoja ir jau galvoja apie būsimą pasaulio čempionatą.
Daugiau nuotraukų (16)
Legendiniam puolėjui pirmą kartą karjeroje nepavyko pasižymėti svarbiausiose tarptautinėse varžybose.
Po rekordinio pasirodymo šeštajame Europos čempionate C.Ronaldo siekė ir antrojo rekordo – tapti pirmuoju žaidėju istorijoje, pelniusiu įvartį šešiuose skirtinguose Europos čempionatuose.
Puolėjas buvo arti tikslo aštuntfinalio rungtynėse prieš Slovėniją. Teisėjui paskyrus 11 metrų C.Ronaldo gavo auksinę galimybę pasižymėti, tačiau Slovėnijos vartų sargas nuspėjo portugalo smūgį ir jį atlaikęs pasiuntė puolėją į ašaras.
Dar kelias progas 39-erių puolėjas turėjo penktadienį vykusiame ketvirtfinalyje prieš Prancūziją, tačiau ir tuomet C.Ronaldo pasižymėti nepavyko, o po baudinių serijos patyrus pralaimėjimą, portugalas prarado paskutines viltis pasižymėti šiame čempionate.
Portugalijos legendos pasirodymas čempionate yra itin aptarinėjamas iš neigiamos pusės.
39-erių futbolininkui vis rečiau sekasi laimėti oro dvikovas, taip pat portugalai nebepavyksta taip pat gerai realizuoti progų mušti įvarčius.
Tačiau portalas „Relevo“ praneša, kad C.Ronaldo sustoti nesiruošia ir tikriausiai Europos čempionatas nebus paskutinis šokis.
Pasak pranešimų, futbolo legenda yra pasiruošusi atstovauti Portugalijai ir 2026 metų pasaulio čempionate, kuomet jam bus 41 metai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.