Ašaromis prapliupęs C. Ronaldo atskleidė, kas dėjosi jo galvoje po neįmušto baudinio

2024 m. liepos 2 d. 07:20
Lrytas.lt
Cristiano Ronaldo ir jo atstovaujama Portugalijos rinktinė dramatiškai žengė į Europos futbolo čempionato ketvirtfinalį. Portugalai pirmadienį po pratęsimo ir vienuolikos metrų baudinių serijos 3:0 (pagrindinis laikas ir pratęsimas 0:0) pranoko Slovėnijos rinktinę.
Daugiau nuotraukų (9)
Ši akistata suteikė labai daug permainingų emocijų 39-erių C.Ronaldo.
Portugalų kapitonas dar pirmojo pratęsimo kėlinio pabaigoje turėjo šansą išvesti savo komandą į priekį, bet 105-ąją mačo minutę smūgiuotą 11 metrų baudinį atrėmė Slovėnijos vartininkas Janas Oblakas.
Po neįspirto baudinio C.Ronaldo pratrūko – kapitonas apsiverkė bei pradėjo kūkčioti, šalies legendą visos pertraukos tarp pratęsimo metu ramino rinktinės draugai.
Antrasis pratęsimo kėlinys taip pat baigėsi be įvarčių, o tada rinktinės keliavo į baudinių seriją.
Joje apie save ir C.Ronaldo – portugalas sėkmingai atidarė savo šalies seriją, o net tris slovėnų smūgius atrėmęs Diogo Costa išsiuntė Portugaliją į ketvirtfinalį.
„Permainingos emocijos. Pradžioje – begalinis liūdesys, vėliau – džiaugsmas. Futbolas visada atneša neišpasakytų akimirkų, taip būna visada. Buvo šansas išvesti komandą į priekį, bet mano smūgį atrėmė J.Oblakas.
Visus metus nebuvau praspyręs baudinio, o kai man šio įvarčio reikėjo labiausiai, varžovus išgelbėjo J.Oblakas. Jaučiuosi ir liūdnas ir laimingas tuo pat metu, o svarbiausia, kad žengėme į priekį, komanda to nusipelnė.
Mūsų vartininkas žaidė tiesiog puikiai“, – po pergalės kalbėjo C.Ronaldo.
Europos futbolo čempionato ketvirtfinalyje portugalai susikaus su Prancūzijos rinktine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.