Prieš Europos futbolo čempionato aštuntfinalį – K. Mbappe pyktis dėl kaukės: „Visiškas siaubas“

2024 m. liepos 1 d. 10:12
Lrytas.lt
Pasaulio vicečempionė Prancūzija tęsia savo kelionę Vokietijoje vykstančiame Europos futbolo čempionate. Aštuntfinalio mūšyje prancūzai surems ietis su Belgijos rinktine – ši dvikova vyks pirmadienį vakare.
Daugiau nuotraukų (10)
Vienas iš Prancūzijos rinktinės lyderių Kylianas Mbappe šiose pirmenybėse nevengia nesklandumų – futbolo žvaigždė dar pirmose čempionato rungtynėse susilaužė nosį.
Nuo šiol greitakojis 25-erių futbolininkas į aikštę gali žengti tik su apsaugine veido kauke, o tai jam nepatinka.
„Žaisti su kauke yra visiškas siaubas. Man tenka nuolat jas keisti, nes visada būna kažkas blogai. Labai sunku, nes ji apriboja vaizdą, nuolat kaupiasi prakaitas, todėl reikia dažnai ją nusiimti, kad tas prakaitas nutekėtų.
Labai nepatogu, viskas atrodo, kad būčiau 3D pasaulyje. Ačiū kaukėms už apsaugą, bet jei tik bus galimybės jų nedėvėti, tą ir padarysiu“, – kalbėjo K.Mbappe.
Europos čempionato aštuntfinalyje Prancūzija su Belgija kausis pirmadienį, 19 val. Lietuvos laiku, o šių rungtynių eigą galėsite sekti lrytas.lt portale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.