Serbijos rinktinės vartininkas prieš lemiamą mačą girtavo bare ir susimušė

Serbijos futbolo rinktinės vartininkas prieš lemiamas ir svarbiausias Europos čempionato rungtynes C grupėje ​​su Danija susimušė viename iš Miuncheno barų.

Serbijos rinktinės vartininkas Vanja Milinkovičius-Savičius.  <br> AFP/Scanpix nuotr.
Serbijos rinktinės vartininkas Vanja Milinkovičius-Savičius.  <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-06-28 12:35, atnaujinta 2024-06-28 12:42

Tai tapo žinoma po to, kai Serbijos komanda pasitraukė iš „Euro 2024“ – ji sugebėjo sužaisti lygiosiomis su slovėnais 1:1 ir lemiamą akistatą su danais 0:0, tuo tarpu anglams jie pralaimėjo 0:1. Surinkę 2 taškus serbai susikrovė lagaminus ir išvyko namo.

Serbijos rinktinės atsarginis vartininkas 27 metų Vanja Milinkovičius-Savičius laisvą dieną prieš rungtynes ​​su Danija nusprendė nueiti į barą Miunchene.

Po to buvo dvi versijos, kas nutiko pačiame bare. Kaip rašo serbų tinklalapis „Telegraf“, V.Milinkovičius-Savičius atėjo į barą, kur jį atpažino vienas serbų sirgalius, kuris „Torino“ ekipos vartų sargui pasakė: „Ką tu čia veiki? Tu turėtum būti karantine, o ne čia gerti!“.

Futbolininkui tai neva nepatiko, jis pradėjo šaukti ir keikti sirgalių, o galiausiai prie jo priėjęs trenkė. Netrukus į konfliktą įsikišo apsauga ir baro savininkas.

Tačiau neskelbiamo baro savininkas turi kitą versiją. Vyriškis teigė, kad apsauga futbolininko neatpažino ir nenorėjo jo įleisti, nes jis norėjo įeiti į barą su Serbijos rinktinės šortais. Šis faktas supykdė vartininką ir dėl to kilo muštynės. Po kurio laiko konfliktas buvo išspręstas.

„Aš įsikišau, paėmiau jį už rankos ir liepiau užeiti su manimi, bet jis atsisakė. Viskas įvyko baro prieigose. Aš negirdėjau, ką tarpusavyje kalbėjo apsaugos darbuotojas ir futbolininkas. Džiaugiuosi, kad galiausiai viską išsprendėme“, – žiniasklaidai aiškino baro savininkas.

Neoficialiai kalbama, kad V.Milinkovičius-Savičius taip elgėsi praradęs pagrindinio rinktinės vartininko vietą, kurią užėmė Predragas Rajkovičius.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.