Anglijos rinktinės žaidėjas į treniruotę atėjo nubalnotu smakru ir rankomis– kaltas neįprastas dviratis

Europos futbolo čempionate ne itin pasireikšti turintis Anglijos rinktinės narys 23 metų Anthony Gordonas ketvirtadienio treniruotėje pasirodė nubrozdintu smakru, rankomis ir keliu. Kaip aiškėja, futbolininkas krito nuo dviračio per atsistatymo po treniruotės laiką.

 Anthony Gordonas nukrito nuo dviračio.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Anthony Gordonas nukrito nuo dviračio.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2024, 9:16 AM

Rinktinės gynėjas Ezri Konsa buvo tarp tų žaidėjų, kurie važinėjo dviračiais po ekipos bazę Blankenhaine, Rytų Vokietijoje, ir prisipažino juokęsis, kai pamatė ant žemės gulintį A.Gordoną.

Birmingamo „Aston Villa“ žvaigždė E.Konsa tikino, kad duotais dviračiais jis dar nė karto nevažiavo: „Tai buvo kūno atsistatymo sesija.

Važinėjomės dviračiais, kai kurie žaidėjai buvo priekyje. Kai leidausi nuo kalno, tai pamačiau Anthony, kuris gulėjo ant grindinio kruvinu veidu, rankomis ir smakru.

Man tai pasirodė ne tiek tragiška, kiek juokinga. Tai gerai, kad jis dėvėjo šalmą. Tai yra pagrindinis dalykas. Jei kalbėsime apie dviratį, tai tokiu niekada neteko važiuoti.

Jame yra „turbo“ mygtukas, todėl jei jį paspausite, minant pedalus dviratis įgauna labai didelį greitį“.

Futbolininkas paaiškino, kodėl A.Gordonas galėjo nukristi nuo dviračio.

„Manau, kad jis paspaudė netinkamą stabdį, nes Anglijoje stabdžiai yra skirtingose ​​pusėse ir jis sumaišė, kur yra galinis stabdis“, – kalbėjo E.Konsa.

A.Gordonas pirmuosius du Europos futbolo čempionato mačus prasėdėjo ant suolo, o prieš Slovėniją į aikštę buvo mestas likus minutei.

„Aišku, kad esu nepatenkintas, nes noriu žaisti. Kiekvienas futbolininkas to trokšta. Tiesiog rinktinėje yra tiek daug gerų žaidėjų, kad visiems skirti žaidybinio laiko yra sudėtinga.

Visgi, kai stebiu komandos draugų žaidimą nuo suolo, vis pagalvoju, kad galėčiau įnešti tam tikro šviežumo į ekipos veiksmus. Mes savojo žaidimo vis dar neatradome“, – sakė A.Gordonas.

Anglija sekmadienį pirmenybių aštuntfinalyje kausis su Slovakija.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.